Victòria agònica del Madrid amb el Getafe

21.04.2009 23:24

Victòria agònica del Madrid amb el Getafe (3-2)

Un gol d’Higuaín en temps afegit ha donat la victòria al Reial Madrid contra el Getafe (3-2) en el partit de la 32a jornada de Lliga jugat al Santiago Bernabéu. El Getafe ha anat dos cops per davant en el marcador i ha fallat un penal amb 2-2.

El Getafe va ser millor en els primers 45 minuts. L’equip de Víctor Muñoz va aconseguir avançar-se en el marcador en el minut 9 quan Soldado va rematar de cap una centrada de Granero. Curiosament, dos exmadridistes van ser els protagonistes del primer gol del partit. El Getafe va controlar perfectament el partit i va impedir que els locals s’apropessin amb perill a la porteria d’Stojkovic. Però els blanc van demostrar la seva gran contundència en atac quan en l’última jugada del primer temps, Higuaín empatava el partit.

Higuaín decideix

El partit ha embogit en el segon temps. El Getafe s’ha tornat a avançar en el marcador en el minut 83 amb un gol d’Albin. El R. Madrid semblava tocat, però en10 minuts de bogeria va capgirar el marcador. En el minut 85, Guti marcava el 2-2 en transformar una falta directa. Dos minuts després, Pepe comet penal a Casquero i, a més, és expulsat per agredir el jugador del Getafe. El mateix Casquero llança el penal a l’estil Panenka i l’atura Iker Casillas. Quan ja es donava per fet el 2-2, Higuaín ha engaltat un fort xut que ha batut Stojkovic i ha aconseguit el gol de l’agònica victòria madridista. El R. Madrid suma 75 punts i el Barça haurà de guanyar el Sevilla si vol tornar a recuperar la diferència de sis punts al capdavant de la classificació.
Victòries de l’Athletic Club i empat de l’Arsenal
En l’altre partit de la jornada de Lliga, l’Athletic Club ha guanyat el Numància a Los Pajaritos per 1-2 . Cisma ha marcat el gol dels locals, mentre que Toquero i Llorente ho han fet pels bascos.
D’altra banda, Liverpool i Arsenal han empatat a 4 en el partit jugat aquest dimarts de la Premier League. En un partit espectacular i amb constants alternatives en el marcador, Arshavin ha marcat els 4 gols de l’Arsenal, semifinalista de la Lliga de Campions. Torres i Benayoun, tots dos amb dos gols, han estat els golejadors del Liverpool.