El Chelsea, finalista de la Cup

18.04.2009 20:50

L’onze de Guus Hiddink, rival del Barça a les semifinals de la Lliga de Campions, ha obtingut aquest dissabte a la tarda el pas a la final de la Copa anglesa després de derrotar l’Arsenal, també semifinalista de la Champions, per un ajustat 2-1.

La primera part del partit entre el Chelsea i l’Arsenal ha acabat amb empat a un gol. El jove davanter anglès de l’Arsenal Theo Walcott ha estat el primer golejador de la semifinal, que s'ha disputat  davant de més de 88.000 espectadors al nou estadi de Wembley. L’ex del Lió Florent Malouda ha estat l'autor del gol de la igualada.

Amb tots els titulars

Ni Arsène Wenger ni Guuss Hiddink han reservat cap dels titulars habituals. La Cup és una de les competicions per història més importants a Anglaterra, i malgrat que els dos equips londinencs es jugaran dimecres bona part de les seves aspiracions a la Premier els dos equips han presentat l'equip de gala. Com a la Lliga espanyola, entre setmana i el cap de setmana que ve hi haurà jornada de la Lliga anglesa.

Drogba, com sempre

En el minut 79 l’Arsenal, que dominava clarament a la segona part, ha perdut una pilota al migcamp que ha aprofitat Frank Lampard. La passada en profunditat del ‘8’ del Chelsea a l’esquena de la defensa ‘gunner’ l’ha aprofitat Didier Drogba per marcar el segon i definitiu gol.

La segona semifinal
Aquest diumenge i en el mateix escenari, Wembley, es jugarà la segona semifinal que enfrontarà l’Everton i el Manchester United. La final, que tindrà Wembley com a escenari, es jugarà el dissabte 30 de maig.