El Bayern es retroba amb la victòria (4-0)

11.04.2009 17:35

El Bayern s’ha retrobat amb la victòria a la Bundesliga i ha apallissat l’Eintracht de Frankfurt en partit corresponent a la 27a jornada. Els de Klinsmann recuperen els llocs de Champions després de la derrota de l’Hertha de Berlín.

Davant de gairebé 70.000 espectadors, el Bayern ha fet un bon partit contra l’Eintracht. El Bayern, que ha guanyat per 4-0, ja havia deixat encarrilat el partit a la primera part gràcies als gols de Ribéry, Luca Toni i Lúcio. Només començar la segona part del partit, Schweinsteiger ha marcat el quart i definitiu gol per al conjunt de Klinsmann.

Torna Lucio

bay_fra.jpgLa novetat més destacada de l’equip presentat a l’Allianz Arena ha estat la reaparició del brasiler Lúcio, absent al Camp Nou, i que a més ha marcat el tercer gol del partit. El tècnic alemany no ha fet gaires canvis a l’onze inicial respecte al partit de Barcelona. A banda de l’entrada de Lúcio per Breno, que ha acabat jugant en el lloc del seu compatriota, Ottl ha jugat de titular i ha deixat a la banqueta Altintop.

Oddo ha jugat a la segona part i l’internacional Philip Lahm ha tornat a veure el partit des de la banqueta.
Butt debuta a la Bundesliga
Aquest dissabte ha debutat en partit de la Bundesliga el porter Butt, que ja va ser titular dimecres passat a Barcelona. Un altre detall interessant pel que fa al plantejament del partit ha estat la presència de Zé Roberto com a lateral esquerre, una posició poc habitual per a l’internacional brasiler.