Recursos a la UEFA per Messi i Guardiola

09.04.2009 13:07

Els serveis jurídics del FC Barcelona presentaran dos recursos davant el Departament de Control i Disciplina de la UEFA per la targeta groga que va rebre Messi i l'expulsió de Guardiola contra el Bayern.

Aquest divendres al matí, el FC Barcelona recorrerà la targeta groga que va rebre Messi, al minut 17, després d'una entrada de Lell a dins de l'àrea. El col•legiat anglès Howard Webb no va sancionar penal, va interpretar que el jugador argentí s'havia llançat a terra i va amonestar-lo.

Guardiola, també

Fruit d'aquesta acció, el tècnic Pep Guardiola va protestar, des de la banda, la decisió de l'àrbitre i la connivència de l'àrbitre assistent, fet que va provocar l'expulsió del tècnic del FC Barcelona, que va veure la resta del partit des de la grada. Els serveis jurídics del club també recorreran aquesta decisió davant el Departament de Control i Disciplina de la UEFA.

QM3D8786.jpgAl final del partit, l'entrenador del FC Barcelona va demanar disculpes , durant la roda de premsa, per la seva reacció.

Tenint en compte la festivitat de Setmana Santa, podria ser que fins al mateix dimarts, dia del partit a l'Allianz Arena, no es conegui la resolució de l'organisme de la UEFA. No es descarta, però, que dissabte ja es faci pública la resolució.

Dues expulsions contra el Manlleu

L'expulsió de Pep Guardiola va ser la primera com a entrenador del primer equip del Barça. Com a entrenador del filial, Guardiola va patir dues expulsions la passada temporada, curiosament contra el mateix equip, el Manlleu.

La primera va ser en la 17a jornada de la Lliga de Tercera Divisió. El Barça B va guanyar per 4-2 el Manlleu i Guardiola va ser expulsat a deu minuts del final per protestar a l’àrbitre assistent la duresa amb la qual disputaven la pilota els jugadors osonencs.

La segona expulsió també la va patir contra el Manlleu. En el partit de la segona volta jugat al Municipal d’Esports (2-3), Guardiola va protestar al col•legiat un gol anul•lat a Pedro que hauria suposat el 2-4 i l’àrbitre el va expulsar al minut 82.
Márquez, sancionat
Rafa Márquez va veure, a les acaballes del partit, una targeta groga per perdre temps. Atès que el jugador mexicà ja acumulava dues targetes en partits anteriors, serà sancionat amb un partit de suspensió i no podrà jugar a l'Allianz Arena.