El Chelsea silencia Anfield (1-3)

08.04.2009 23:00

El duel anglès ha estat molt igualat durant els primers 45 minuts de joc, però el Chelsea s’ha imposat amb claredat a la segona meitat. Ivanovic (2) i Drogba han capgirat un marcador que havia inaugurat Torres.

Ambdós equips han jugat a atacar i s’ha creat un joc molt elèctric des de l’inici. Les ocasions, durant tot el matx, s’han succeït a les dues porteries. El ritme era intensíssim. Tot i el matiner gol de Torres, el Chelsea ha mantingut la calma i ha acabat donant la volta al marcador. Els de Hiddink, doncs, s’enduen d’Anfield un 1-3 molt favorable.

Empat a la mitja part

El Liverpool ha començat colpejant primer, amb un gol de Fernando Torres en el minut 6, i tenia la possessió. El Chelsea, però, ha sabut revertit aquesta situació i ha igualat amb un gol d’Ivanovic, a la sortida d’un córner, abans de la mitja part.

El Chelsea surt més fort

A la represa, els homes del Chelsea han sortit amb molta força i amb un joc molt més perillós i vertical. Ivanovic, de nou a la sortida d’un córner, ha fet l’1-2 de cap al minut 62. Drogba ha sentenciat el matx en el minut 67, el que deixa els londinencs prop de la semifinal.

Cal recordar que d'aquesta eliminatòria sortirà el rival del Barça a les semifinals, sempre que el conjunt de Pep Guardiola superi l'eliminatòria contra el Bayern.