Els minuts acumulats pels internacionals

02.04.2009 13:45

Marc Guillén

Els dotze internacionals blaugrana han disputat gairebé tots els minuts possibles. Menys Busquets, que va jugar 16 minuts entre els dos partits, i Alves, que va estar 23 minuts a la banqueta, la resta han estat sempre al terreny de joc.

Alves: 157 minuts. La lesió de Maicón al minut 23 de l’Equador-Brasil (1-1) va fer que ocupés Alves el lateral dret. En el Brasil-Perú (3-0) va fer una gran assistència de gol.

XAVI.jpgCáceres: 180 minuts. El blaugrana ha completat dos partits complerts a la defensa d’Uruguai, que no ha encaixat cap gol. Contra Xile va donar una assistència de gol que Forlan va fallar.

Xavi: 180 minuts. El de Terrassa ha seguit sent el canalitzador de joc i va llançar la falta que va suposar l’únic gol a l’Espanya-Turquia (1-0).

Piqué: 180 minuts. Va debutar oficialment i va fer l’únic gol del partit en el primer partit contra Turquia. S’ha mostrat molt segur en el centre de la defensa.

Busquets: 16 minuts. És l’internacional blaugrana que ha jugat menys minuts, però segurament han estat els més significatius, perquè van suposar el debut amb Espanya d’un jugador que jugava a Tercera Divisió la temporada passada.

Henry: 180 minuts. El francès ha jugat com a davanter centre en les dues victòries per la mínima contra Lituània.

messiargentina.jpgMessi: 180 minuts. L’argentí va marcar el primer gol i va donar una assistència en la victòria contra Veneçuela. A Bolívia no va poder marcar, tot i tenir dos u contra u amb el porter.

Hleb: 90 minuts. El bielorús ha marcat el primer gol oficial d’aquesta temporada en l’únic partit que ha jugat la seva selecció aquests dies. Hleb va marcar el gol de l’empat contra el Kazakhstan (1-5).

Gudjohnsen: 90 minuts. L’islandès va jugar el partit sencer a Glasgow i no va poder evitar la derrota de la seva selecció (2-1).

Bojan
: 90 minuts. El català va jugar un amistós amb la selecció espanyola sub-21 contra Suècia, que va acabar sense gols i amb poques ocasions.

Keita: 90 minuts. El malià va marxar fins al Sudan per jugar un matx que va concloure 1-1.

Eto’o: 90 minuts. El camerunès va quedar-se sense marcar en la derrota a Togo en un partit jugat aquest dissabte (1-0).

Sis jugadors amb un sol partit
Dels dotze blaugranes que han tingut partits internacionals, només sis han jugat dos partits. Els altres sis jugadors només han hagut d’afrontar un partit i han acumulat menys desgast. A més, dos habituals en aquestes convocatòries, com el sancionat Márquez i els lesionats Puyol, Iniesta, Touré i Abidal, s’han quedat a Barcelona aquesta setmana.