Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un Iniesta més proper que mai


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

31.03.2009 14:34

Un Iniesta més proper que mai

Marc Guillén


El ‘8’ blaugrana ha presentat la seva web oficial, una pàgina molt personal en la que el mateix Andrés Iniesta explica la seva vida a través d’uns vídeos exclusius i moltes fotografies.


A través de http://www.andresiniesta.es/ , el manxec vol estar més a prop dels seus seguidors i per això s’ha compromès a actualitzar sovint els continguts d’una pàgina d’internet que ell mateix ha confeccionat.

La seva lesió

31-03-09_WEB_INIESTA_04.jpgEn un acte en el que han assistit Carles Puyol, Sylvinho i amics seus com els Estopa, l’interior blaugrana també ha parlat de la seva lesió: “Em trobo millor i aquesta setmana ja faré cursa. Vull estar llest el més aviat possible i durant la setmana espero trobar-me millor perquè vull estar amb condicions pel partit de Lliga”.

En l’últim partit jugat pel FC Barcelona, Andrés Iniesta va patir una petita ruptura als adductors i se li va diagnosticar 15 dies de baixa. El dissabte farà dues setmanes de la lesió d’Iniesta i no està clar que pugui jugar a Valladolid.

“Tram difícil de temporada”

Andrés Iniesta també ha parlat de l’exigent calendari que li espera al Barça: “És un tram difícil de la temporada però també molt bonic perquè podem aconseguir títols. L’afrontem amb molt de gust i en bona forma”.

El jugador del planter blaugrana ha respost amb contundència les preguntes dels periodistes sobre el seu futur: “la gent pot dir el què vulgui, però jo sé el que vull i és retirar-me al Barça”.
Un Iniesta més proper que mai
El tercer d’aquesta temporada
La web oficial d’Andrés Iniesta és la tercera presentació d’una pàgina d’internet en aquest curs 2008/09. Primer va ser Carles Puyol amb la seva pagina www.carles5puyol.com i després Daniel Alves amb www.danialves20.com .


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana