Piqué dóna la victòria a Espanya (1-0)

28.03.2009 23:55

La selecció espanyola s’ha imposat a Turquia per 1 gol a 0. Gerard Piqué ha aconseguit l’únic gol de l'enfrontament en el que ha estat el seu primer partit oficial amb la selecció absoluta.

El combinat espanyol, amb Xavi i Piqué disputant tos els minuts, ha derrotat Turquia al Santiago Bernabéu per 1 a 0. El gol del conjunt dirigit per Del Bosque l'ha signat el defensa blaugrana Gerard Piqué en el minut 59. La diana ha arribat després d’un llançament de falta que Xavi penja a l’àrea rival, que Sergio Ramos remata desviat i que Piqué xuta a boca de canó i aconsegueix un gol d’autèntic davanter centre.

Gerard Piqué s’estrena amb Espanya

GOL_PIQUE.jpgEl defensa blaugrana Gerard Piqué no podia començar millor el seu camí amb la selecció espanyola. El partit contra Turquia significava el seu debut oficial amb l’absoluta -ja s'havia estrenat en un amistós contra Anglaterra- i Piqué ha estat l’autor del gol que fa més líder Espanya en el seu grup. El triomf deixa els homes de Del Bosque amb 15 punts, 7 per sobre de Turquia, que és el segon classificat.

Henry, 90 minuts en la victòria contra Lituània

El davanter blaugrana Thierry Henry ha disputat tots el minuts del partit que la selecció francesa ha jugat contra Lituània. Un gol del jugador del Bayern de Munic, proper rival del Barça a la Lliga de Campions, Franck Ribéry, en el minut 67, donava la victòria al combinat francès. Amb aquests tres punts la selecció d’Henry és tercera del grup 7, amb 7 punts i a 5 de Sèrbia, que s’ha imposat a Romania per 2 gols a 3.

Triomf vital de l'Uruguai davant el líder

La selecció de l'Uruguai ha aconseguit una important victòria contra el líder del grup sud-americà, el Paraguai. Martín Cáceres ha ocupat durant els 90 minuts l’eix de la defensa dels uruguaians. La selecció del defensa blaugrana es troba en la cinquena posició del grup de classificació per al Mundial de Sud-àfrica.

Cap victòria dels africans blaugranes
Ni Samuel Eto’o ni Seydou Keita han pogut aconseguir guanyar el partit amb les seves respectives seleccions. Togo ha derrotat el Camerun per 1 gol a 0. El davanter del Barça ha jugat tot el partit i ha vist una targeta groga. Mali, per la seva banda, ha empatat a 1 contra la selecció del Sudan. Keita també ha disputat tots els minuts.