Victòries dels tres possibles rivals del Barça

14.03.2009 19:19

Tres dels set possibles rivals del Barça als quarts de final de la Champions han guanyat els partits de les seves lligues respectives. Liverpool, Arsenal i Bayern de Munic han golejat els seus rivals.

El Liverpool ha arrodonit una gran setmana guanyant a domicili el Manchester United per 1-4, en el partit de la 29a jornada de la Premier League jugat a Old Trafford. Després d’esclafar el Reial Madrid a la Champions, l’equip de Rafa Benítez ha tornat a donar una lliçó de bon futbol, aquest cop davant el líder de la Premier i també possible rival del Barça als quarts de final de la Lliga de Campions.

MAN.U-LIVERPOOL_2.jpgEl Manchester United s’ha avançat en el marcador al minut 21 amb un gol de penal de Cristiano Ronaldo. Fernando Torres empatava per al Liverpool al 27 i Gerrard, de penal, posava l’1-2 abans del descans. En el segon temps, els locals s’han quedat amb deu jugadors per l’expulsió de Vidic per una falta a Gerrard. La falta la llançava Fabio Aurelio i marcava l’1-3. Dossena ha arrodonit la victòria dels ‘reds’ amb un quart gol en temps afegit. Amb aquesta victòria, el Liverpool s’apropa a 4 punts del Manchester United, tot i que el líder encara té un partit pendent.

Arsenal, 4 – Blackburn, 0

L’Arsenal ha golejat el Blackburn Rovers per 4-0 en un bon partit del rus Arxavin. El primer gol l’ha fet en pròpia porta el jugador visitant Andre Ooijer, al minut 2 de partit. No ha estat fins al segon temps quan l’Arsenal ha sentenciat el partit. Arxavin marcava el 2-0 al minut 65, mentre que Emmanuel Eboué feia els dos darrers gols dels ’gunners’ als minuts 88 i 90.

ARSENAL-BLACKBURN.jpgAquesta victòria deixa l’Arsenal en la quarta posició, empatat a 52 punts amb l’Aston Villa, que aquest diumenge jugarà contra el Tottenham Hotspur al Villa Park.

Bochum, 0 – Bayern Munic, 3

BOCHUM-BAYERN.jpgEl Bayern de Munic ha golejat sense problemes el Bochum per 0-3, amb gols de Ze Roberto, Lahm i Demichelis. La nota negativa del partit ha estat la lesió de Klose, que ha estat substituït per Sosa al minut 31. L’equip de Klinsmann es manté segon a la Bundesliga a 4 punts del Hertha Berlín, que ha guanyat per 1-0 el Bayer Leverkusen.

Diumenge juguen els altres ‘rivals’
Els altres tres equips que entraran en el bombo del sorteig de quarts de final de la Champions juguen els seus partits aquest diumenge: