Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Puyol: es confirmen les 3 setmanes de baixa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

09.03.2009 12:42

Puyol: es confirmen les 3 setmanes de baixa

www.fcbarcelona.cat


Les proves mèdiques a què s’ha sotmès el jugador han confirmat el diagnòstic de lesió de grau 2 al lligament lateral extern del turmell esquerre. El període de baixa s’ha estipulat al voltant de les tres setmanes.


Carles Puyol ha passat aquest matí les pertinents proves mèdiques a l’Hospital de Barcelona, que han confirmat el diagnòstic emès dissabte després del partit contra l’Athletic Club .

Lesió de grau 2 al turmell

declaprunaesp.jpgRicard Pruna, metge del primer, equip ha explicat que “una ressonància i les radiografies han confirmat que té una lesió de grau 2 del que seria el lligament lateral extern del turmell esquerre”, un tipus de lesió que requereix “tres setmanes de tractament”.

El doctor Pruna ha especificat que “el cantó extern del lligament està format per tres feixos i en Carles Puyol té el primer esquinçat, el segon trencat i el tercer sencer”.

Una recuperació prudent

La recuperació prevista és de tres setmanes, tot i que “depenent de com evolucionés la lesió, el dolor i el jugador, es podria mirar que el dia del Màlaga (21-22 de març) participés en una part”.

Tot i preveure aquesta possibilitat, Ricard Pruna creu que el més sensat seria apostar per una recuperació prudent: “Ens quedaríem més tranquils amb concloure les tres setmanes de tractament, ja que en aquest temps podem fer les coses molt ben fetes”.
Puyol: es confirmen les 3 setmanes de baixa

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Una lesió que es cura amb el temps
Segons ha explicat el metge del primer equip del FC Barcelona, aquesta lesió no requereix cap recuperació concreta, sinó que és una lesió que es cura amb el temps: “La recuperació consisteix que s’enganxi bé, el truc és donar temps al cos perquè s’enganxi bé i no doni problemes més tard. Precipitar-se o fer coses abans d’hora suposaria cometre un error”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana