L’indoor no és tan amistós (4-6)

27.02.2009 22:20

Marc Guillén (enviat especial)

El Barça Veterans ha guanyat (4-6) l’Atlètic de Madrid en la tercera jornada de la Lliga de futbol indoor en un partit molt competitiu. La intensitat i el bon estat de forma dels jugadors ha deixat clar que la Lliga Indoor no té res d’amistós.

Dos dies abans que l’equip de Guardiola s’enfronti a l’Atlètic de Madrid al Calderón s’ha jugat, també a Madrid, el mateix partit entre els veterans dels dos conjunts que participen a la Lliga de futbol indoor entre els vuit equips que han estat campions de la Lliga al llarg de la història.

El Barça és líder

El conjunt dirigit per Òscar Garcia ha hagut de suar de valent per guanyar un partit que s’ha decidit als últims minuts amb un encertat Sergi Barjuan, que ha marcat un 'hat-trick'. Amb la victòria contra l’Atlètic de Madrid, el Barça Veterans segueix líder i invicte, amb tres victòries en tres partits.

Màxima intensitat

Des del primer fins a l’últim minut el Barça i l'Atlètic de Madrid han fet un partit molt seriós, defensant amb ordre i sense donar cap pilota per perduda. Un bon exemple de la intensitat que han posat els dos equips és que les faltes s’han succeït, i fins i tot hi ha hagut alguna picabaralla entre els jugadors.

Tots els exjugadors que han participat en el partit tenen una edat i un estat de forma òptim per seguir jugant a futbol i s’ha notat en l’espectacle que han ofert a la nombrosa afició que s’ha acostat al pavelló de Torrejón de Ardoz.
La Fitxa del partit
Veterans Atlètic de Madrid, 4: Diego, Arévalo, Pantic, Mena, Moya, Alfaro, Vizcaíno, Alejandro, Sequeiros i Fresnedoso.

Barça Veterans, 6: Busquets, Milla, Nadal, Sergi Barjuan, Goikoetxea, Carreras, Albert Tomàs i Cuéllar.

Gols: (1-0) Alejandro, min 4; (1-1) Carreras, min 6; (1-2) Nadal, min 14; (2-2) Sequeiros, min 20; (2-3) Sergi, min 26; (2-4) Sergi, min 27; (3-4) Vizcaíno, min 38; (4-4) Pantic, min 47; (5-4) Albert Tomàs, min 18; (6-4) Sergi, min 61.