Cap gol d’Eto’o en un derbi al Camp Nou

17.02.2009 14:20

Marc Guillén

El gran golejador blaugrana Samuel Eto’o no sap què és marcar-li un gol a l’Espanyol al Camp Nou. El camerunès ha jugat quatre derbis a l’estadi, però no ha aconseguit marcar cap gol. Dissabte podria treure’s l’espina.

Samuel Eto’o ha marcat 101 gols amb el FC Barcelona a la Lliga, però cap d’aquests ha estat contra l’Espanyol en partit jugat al Camp Nou.

4 derbis sense gol d’Eto’o

QM3D1466.jpgEl ‘9’ blaugrana no s’ha perdut cap derbi a l’estadi des del seu fitxatge pel FC Barcelona en la temporada 2004/05, però no ha estat capaç de marcar un gol a l’Espanyol davant dels culers. De fet, Eto’o no s’ha perdut cap minut en els quatre partits, però no ha marcat i en un golejador com Eto’o, això és molt estrany.

Els seus derbis

En el primer derbi d’Eto’o a l’estadi ningú va marcar (0-0). En el de la temporada 2005/06 el Barça va guanyar (2-0), però Eto’o va seguir sense sort. Fa dues temporades el Barça va tancar la Lliga amb una nit maleïda en què Tamudo va neutralizar els gols de Messi (2-2). I la temporada passada es va veure un derbi intranscendent sense gols.

Un gol a Montjuïc

web_1.jpgEn canvi, Eto’o ha disputat tres derbis al camp de l’Espanyol i ha marcat un gol. No és un gran registre per a un home d’àrea com Eto’o, però la temporada 2005/06 va estrenar-se en un derbi amb un gol a la victòria blaugrana per (1-2).

L’equip que li oposa més resistència

Que l’home gol blaugrana només hagi marcat un gol en set partits contra un equip no és normal. De fet, amb el Vila-real, són els dos únics clubs de Primera Divisió als quals només ha marcat un gol en set partits contra ells. Contra el Numància també ha marcat un únic gol, però en menys partits, quatre jornades. El rècord està en els 9 gols que ha marcat al Betis en vuit partits contra els sevillans.
17 minuts de Copa
Aquesta temporada l’Espanyol ja ha visitat el Camp Nou a la tornada dels quarts de final de la Copa. Eto’o només va jugar els últims disset minuts i no va aconseguir marcar cap gol.