Piqué debuta amb victòria davant Anglaterra (2-0)

11.02.2009 23:38

Gerard Piqué va debutar amb la selecció absoluta amb una brillant victòria davant Anglaterra (2-0). El central blaugrana va jugar els 90 minuts i Xavi va ser ovacionat per l'afició andalusa.

El combinat de Vicente Del Bosque es va imposar amb autoritat a Anglaterra per 2-0 en l'amistós disputat a l'estadi Sánchez Pizjuan de Sevilla en un partit en el qual els representants blaugranes van brillar amb llum pròpia. Piqué va tenir un brillant debut amb la selecció absoluta. El central blaugrana va sortir a l'onze titular, va jugar tot el partit i no va acusar el lògic nerviosisme pel seu debut. Infranquejable en el joc aeri, va superar sempre Heskey i va jugar la pilota amb criteri. Dels 4 jugadors del Barça convocats, només Busquets es va quedar sense jugar. Piqué i Iniesta van disputar els 90 minuts mentre que Xavi va ser substituït per Güiza en el minut 83.

Anglaterra no va tenir opció

La selecció de Fabio Capello va ser sempre superada pel combinat espanyol. Conduïda magistralment per Xavi, la selecció espanyola va tornar a oferir un bon partit a l'afició. En el minut 36, David Villa va marcar l'1-0 amb un xut ras que va batre el porter James. El 2-0 va arribar en el minut 82 quan Llorente va rematar de cap una falta llançada per Xavi. Un minut després, Xavi seria substituït per Güiza amb un Sánchez Pizjuan d’empeus i corejant el seu nom.

Eto'o marca dos gols davant Guinea

etoxo_camerun.jpgSamuel Eto'o va ser el gran protagonista de la victòria del Camerun davant Guinea per 3-1. El blaugrana va marcar dos dels tres gols de la seva selecció en el partit disputat a París.

Eidur Gudjohnsen, per la seva part, també va veure porta en el partit entre Liechtenstein i Islàndia disputat a La Manga (Múrcia) i que va finalitzar amb la victòria islandesa per 0-2. “Gudy” va marcar el segon gol de la seva selecció.

Touré i Càceres, titulars amb les seves seleccions

En els altres partits amistosos amb protagonistes blaugranes, Costa d'Ivori va empatar a un gol davant Turquia en el partit disputat a Izmir i en el que Touré va jugar 87 minuts. El migcampista va ser un dels jugadors destacats del seu equip al costat de Drogba, que tornava a la selecció després d'un any d'absència i que marcaria el gol de l 'empat en temps afegit. Per la seva part, Martín Cáceres va jugar 82 minuts de l'amistós que l’Uruguai va disputar davant Líbia a Trípoli i que va finalitzar amb la victòria uruguaiana per 2-3.

Resultats de la jornada

Aquests han estat els marcadors de la jornada amb representants del FC Barcelona: