Debuts de Botía i Jeffren amb la sub-21

10.02.2009 22:51

La selecció espanyola i Noruega -categoria Sub-21- han empatat (1-1) en partit amistós jugat a Cartagena. Bojan ha estat inclòs a l’onze inicial. Alberto Botía i Jeffren Suárez han debutat amb el combinat espanyol.

Bojan Krkic ha jugat els noranta minuts del partit que ha servit a la selecció de López Caro com a preparació per al Campionat d’Europa que es jugarà a Suècia aquest proper estiu. Als 21 minuts de la primera part, Alberto Botía ha debutat amb la selecció Sub-21, mentre que Jeffren Suárez ho ha fet als 18 de la segona. El porter del Barça Atlètic Rubén Miño no s’ha pogut estrenar i ha estat tot el partit a la banqueta.

Setè partit per a Bojan

El de Linyola, que ja ha participat amb la selecció absoluta, ha jugat el seu setè partit amb la Sub-21 espanyola i ha marcat, fins al moment, tres gols. Botía ha jugat com a central dret del combinat estatal. Per la seva part Jeffren ho ha fet enganxat a la banda dreta. Es dóna la circumstància que Botía mai havia jugat cap partit amb la selecció estatal, mentre que Jeffren ja ho havia feta amb la Sub-20.

Alves juga amb la ‘canarinha’

123.jpgPer altra banda, Dani Alves ha disputat els vint últims minuts del partit amistós que han jugat a l’Emirates Stadium de Londres els dos últims campions del món, el Brasil davant Itàlia. La ‘canarinha’ s’ha imposat per 2-0 amb els gols d’Elano i Robinho.El lateral blaugrana ha sortit a la segona part en el lloc d’Elano. Alves ha portat el dorsal numero ‘13’ i s’ha mostrat incisiu com sempre. En el mateix partit han jugat dos exbarcelonistes: Ronaldinho i Zambrotta, tots dos ara al Milan AC.