Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Una imatge històrica


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

09.02.2009 14:31

Tripleta mil·lenària al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


El Camp Nou va ser l’escenari d’una trobada d’excepció entre tres golejadors mil·lenaris. Quini, Amor i Messi van compartir impressions per recordar el gol 3.000, 4.000 i 5.000, tres dianes que porten les seves firmes.


La presència de Quini com a delegat de l’Sporting va propiciar la situació perfecte perquè tingués lloc una trobada d’excepció entre els tres últims golejadors mil•lenaris com són el mateix Quini, Guillermo Amor i Messi. Tres generacions de barcelonistes que han fet història al club blaugrana.

La situació idònia

En un acte promogut per Barça TV i www.fcbarcelona.cat, es van donar les circumstàncies idònies per a la trobada de la tripleta mil•lenària. I és que la casualitat, la sort o el destí van voler que Messi marqués el gol 5.000 just el partit abans que l’Sporting visités el Camp Nou. Una visita que arribava deu anys després de l’últim xoc entre els dos equips, degut a la llarga travessa dels asturians per la segons divisió.

Tres golejadors històrics

QUINI_07.jpgEls passadissos del Camp Nou van ser testimoni d’una imatge històrica. Tots tres protagonistes van compartir, poc després de la victòria del Barça (3-1) uns minuts en què van poder conversar i recordar les diferents circumstàncies en les que cada un va convertir el seu respectiu gol mil•lenari.

Tres generacions de futbolistes

Tot i tractar-se de tres persones de generacions diferents -ja que Quini té 59 anys, Amor en té 41 i Messi 21-, els tres golejadors van mantenir una conversa molt amena. I és que malgrat la diferència d’edat es tracta de tres generacions amb una passió i una història en comú: el futbol i els gols en blaugrana.

Un gol en comú

El de Messi és l’únic gol que han pogut compartir tots tres protagonistes, ja que quan Quini va convertir la diana 3.000 Messi encara no havia nascut i Amor, amb només 14 anys, estava en plena formació i poc es podia pensar que 14 anys més tard repetiria la gesta aconseguida per Quini l’any 1982. D’altra banda, quan Amor va convertir el 4.000 l’any 1996, Messi encara no somiava en convertir-se en jugador del primer equip del Barça ja que aleshores encara vivia a l’Argentina.
Tripleta mil·lenària al Camp Nou

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Càlida rebuda a Quini
Tot va començar al túnel de vestidors on, abans de saltar al terreny de joc, Xavi i Carles Puyol van ser el primers a saludar carinyosament Quini.

Les mostres d'afecte van continuar a la gespa del Camp Nou, on Guardiola no va voler perdre l'oportunitat de saludar l’asturià poc abans que l'estadi se sumés, de manera unànime, a aquest sentit reconeixement. Tot va acabar amb un emocionat Quini envoltat de flaixos i càmeres de vídeo saludant, agraït, a l’afició barcelonista.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana