Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El web oficial de Puyol, en marxa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

02.02.2009 18:05

El web oficial de Puyol, en marxa

www.fcbarcelona.cat


Carles Puyol ja té el seu web oficial. A www.carles5puyol.com, tots aquells que així ho desitgin trobaran tota la informació sobre el capità del primer equip de futbol.


Ja està en línia el nou lloc web oficial de Carles Puyol. Disponible en tres idiomes –català, castellà i anglès- aquest web permet als internautes conèixer una mica millor el defensa barcelonista. Notícies, biografia, galeries de fotos, un blog personal i un fòrum són les seccions que completen el lloc web www.carles5puyol.com .

Tota la informació

A l’apartat notícies, i separades segons si són de futbol o d’esdeveniments, aquest lloc web ens permet estar informats de tota l’activitat esportiva del ‘5’ barcelonista, així com dels diferents actes als quals assisteix. A més, també es pot accedir a una completa informació biogràfica del jugador que inclou dades sobre la seva trajectòria esportiva, una fitxa tècnica i la seva trajectòria.

Galeries de fotos i arxius de vídeo

www.carles5puyol.com inclou també un seguit de galeries fotogràfiques dividides en quatre apartats ben diferenciats: un del jugador amb el FC Barcelona; un altre amb la selecció espanyola; un més amb el combinat català i, finalment, un d’anomenat ‘varis’. En aquest apartat del lloc web de Carles Puyol també hi ha la possibilitat d’accedir a arxius de vídeo.

La importància de la interacció

webpuyi2.jpgLa interacció amb els usuaris és un punt clau d’aquest lloc web. Des de concursos a enviaments de fotos, fins un fòrum en el qual es poden expressar les diferents opinions, la intenció és que els internautes se sentin usuaris actius.
El web oficial de Puyol, en marxa
Blog personal
El lloc web oficial de Carles Puyol té també un blog personal mitjançant el qual el defensa blaugrana, segons apunta en el seu article de benvinguda, intentarà detallar les seves emocions i pensaments després de cada partit, així com explicar particularitats sobre la seva persona.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana