El Barça es distancia dels seus perseguidors

25.01.2009 23:26

Les ensopegades del Sevilla, el València i el Vila-real han provocat que el Barça hagi obert encara més diferències entre els seus perseguidors. Només el Reial Madrid manté els 12 punts de diferència després de guanyar el Deportivo (1-0).

No ha fet més que començar la segona volta de la Lliga i les diferències entre el Barça i els seus immediats perseguidors ja és considerable. Després de la 20a jornada, només el Reial Madrid ha estat capaç de mantenir les diferències. L'equip de Juande Rams es va imposar el Deportivo per 1-0, amb gol de Raúl en el minut 39 i ja és segon classificat en solitari amb 41 punts, a 12 del Barça i amb tres més que el Sevilla que ocupa la tercera posició.

El Racing dóna la sorpresa al Sánchez Pizjuán

GolNavas.jpgEl Racing de Santander, pròxim rival blaugrana a la Lliga, s'ha imposat contra tot pronòstic al Sevilla per 0-2 en un gran partit de l'equip de Juan Ramón López Muñiz tot i l'expulsió de Serrà en el minut 32 de partit. César Navas (min.23) i Zigic (min. 46) van ser els golejadors del Racing.

Es despengen el València i el Vila-real

MALLORCA-VALENCIA.jpgTambé van punxar el València i el Vila-real i ja es troben a 19 punts del Barça. L'equip d’Unai Emery no fer un bon partit a l'Ono Estadi davant un Mallorca molt inspirat, y va caure derrotat per 3-1. Per la seva part, el Vila-real només va poder empatar a un gol davant el cuer, l'Osasuna, en el partit jugat dissabte a El Madrigal.
L'Espanyol suma amb Pochettino (1-1)
El rival blaugrana als quarts de final de la Copa del Rei va arrencar un empat del Nuevo Zorrilla (1-1) davant el Valladolid. El tècnic Mauricio Pochettino va debutar a la lliga després de fer-ho a la Copa davant el Barça i va sumar el segon empat consecutiu. Sergio Sànchez en el minut 78 va igualar el gol inicial de Goitom. Valdo, lesionat, va ser substituït en el minut 70 per Rufete i és dubte pel partit del Camp Nou dijous que ve.