Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Màxima igualtat al Reyno de Navarra


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

08.01.2009 14:40

Màxima igualtat al Reyno de Navarra

Berta Brau


Els enfrontaments entre l’Osasuna i el FC Barcelona al Reyno de Navarra presenten històricament una gran igualtat. Els 30 partits que s’hi han jugat han acabat amb 10 victòries locals, 10 visitants i 10 empats.


Els 30 enfrontaments que navarresos i catalans han disputat al llarg de la història al Reyno de Navarra han acabat amb 10 victòries blaugranes, 10 empats i 10 triomfs dels locals. Malgrat enfrontar a dos equips diametralment oposats a la classificació, és a dir, líder i cuer de la taula, el partit de la 18a jornada de Lliga presenta la màxima igualtat possible. De fet, aquest partit servirà, a banda de per sumar tres punts, per decantar la balança i trencar aquesta paritat de resultats.

Un gol més per a l’Osasuna

web_04.jpgPer molt que l’Osasuna estigui en aquests moments en hores baixes i només hagi sumat 13 punts en 17 jornades, el Barça no s’ha de confiar, ja que les estadístiques no li són precisament favorables quan juga al Reyno de Navarra.

I és que malgrat la igualtat històrica entre els dos clubs estigui a l’ordre del dia i sigui altíssima, el còmput golejador és, per només un gol, favorable al conjunt navarrès. Amb 36 dianes convertides pel FC Barcelona i 37 per l’Osasuna és el conjunt de Pamplona qui s’emporta la partida.

Igualtat en els precedents més recents

WEB_01.jpgSi ens centrem en els precedents més recents veurem que la igualtat és una constant i no una variable temporal en l’historial d’enfrontaments entre Barça i Osasuna.

De fet, des del curs 2000/01, l’últim ascens dels navarresos a Primera Divisió, es comptabilitzen dues victòries per a cada equip i quatre empats, tres dels quals a zero, mostra irrefutable de l’equilibri de forces que es genera quan els barcelonistes visiten el conjunt navarrès .
Màxima igualtat al Reyno de Navarra
Els 10 de l’Osasuna
Com dèiem el ‘10’ és la constant pel que fa a estadístiques històriques entre Barça i Osasuna, però aquesta xifra també la trobem en les estadístiques actuals que presenta el conjunt de Camacho. I és que 10 són els punts que l’equip de Pamplona ha sumat aquest curs a casa i 10 són també les vegades en què s’ha batut la porteria local del Reyno de Navarra en el que portem de temporada. I és que com dèiem, el futbol està ple de casualitats.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana