Segon hat-trick i ovació per a l’argentí

06.01.2009 22:42

Roger Bogunyà

Leo Messi ha signat aquest dimarts el seu segon hat-trick com a blaugrana. L’argentí ha dut a terme una autèntica exhibició a Madrid i ha marxat ovacionat pel públic del Vicente Calderón.

En els primers minuts l’han escridassat per intentar jugades impossibles. Quan ha estat substituït en el minut 81, el públic de l’Atlètic de Madrid s’ha rendit al talent de Leo Messi i l’ha ovacionat. Les seves jugades havien deixat de ser impossibles. Tres gols seus en donen fe. Ha estat el segon hat-trick de Leo Messi com a blaugrana.

El primer, contra el Reial Madrid

web_03.jpgEl primer va arribar ara fa dos anys, el 10 de març del 2007, en un Barça-Madrid disputat al Camp Nou. Aquell dia, l’argentí va anotar els tres gols de jugada. Cal recordar que l’última diana va arribar en l’últim minut de partit i que va permetre el Barça empatar al límit ( 3-3 ).

Aliat amb Alves

atmadrid_barca009.jpgAl Vicente Calderón la història ha estat una altra. En el primer temps, l’argentí s’ha aliat amb Alves per portar de bòlit la defensa atlètica. Tots dos han fabricat el 0-1 amb una paret ràpida i precisa a la banda dreta de l’atac blaugrana. L’argentí, a l’hora de definir, ha superat Coupet amb molta sang freda (min 12). Entre Messi i Alves han forçat, a més, la groga de Sinama, Simao i Pernía. Tot, en 45 minuts.

Exhibició a la segona meitat

atmadrid_barca030.jpgA la segona meitat el brasiler i l’argentí s’han tornat a buscar en la jugada que ha suposat el 0-2. Alves ha centrat a l’àrea i Messi, que entrava a rematar, ha provocat el penal i l’expulsió d’Heitinga. El ‘10’ ha agafat la pilota, l’ha posat al punt de penal i ha enganyat Coupet per fer el segon (min 57).

Només deu minuts més tard Leo Messi ha estat a punt de fer un nou gol de somni, comparable al del dia del Getafe, però el seu remat s’ha estavellat al travesser. La jugada ha continuat i l’argentí, sol i desmarcat dins l’àrea rival, ha tornat a rebre la pilota. Aquest cop no ha perdonat i ha deixat assegut Coupet amb un regat sec per després fer l’1-3.

A l’argentí li han sobrat nou minuts. En el 81 ha estat substituït per Pedro i ha deixat el terreny de joc enmig d’una gran ovació del Vicente Calderón. Messi ha agraït el reconeixement amb aplaudiments. Lúltim gest de crac.
“És maco que et tractin bé a un altre camp”
Leo Messi, malgrat exhibir-se al Vicente Calderón, ha restat importància a la seva actuació personal i ha valorat positivament el joc col·lectiu de l’equip: “Tots hem donat un pas important. Ha estat un gran partit del Barça. S’ha demostrat que no importa qui jugui; hi ha 24 jugadors importants a la plantilla. Cal seguir així”, ha explicat.
Sobre l’ovació rebuda quan ha estat substituït, Messi ha agraït el gest del públic del Vicente Calderón: “Sempre és maco quan vas a un altre camp i la gent et tracta bé i avui ho he agraït a la gent de l’Atlètic quan he marxat”, ha afirmat.