El Barça amplia diferències

04.01.2009 19:16

El Vila-real, l’Atlètic de Madrid i el Sevilla han estat els equips més perjudicats després de la 17a jornada de Lliga i ja estan a 15, 14 i 13 punts, respectivament, del Barça. Reial Madrid i València mantenen les seves diferències amb el líder.

Alguns dels rivals del Barça en la lluita pel títol de Lliga comencen a despenjar-se dels primers llocs de la classificació. La 17a jornada de Lliga ha deparat les derrotes del Vila-real davant el Reial Madrid a l'estadi Santiago Bernabéu (1-0) i la de l'Atlètic de Madrid a Mestalla davant el València (3-1), així com l'empat del Sevilla a casa davant l'Osasuna (1-1).

Després d'aquesta jornada, el Vila-real es despenja fins a la sisena posició i ja es troba a 15 punts del Barça, mentre que l'Atlètic de Madrid, rival blaugrana a la Copa, és el cinquè classificat a 14 punts del liderat. El València es manté segon, amb 33 punts, tercer és el Reial Madrid, amb 32 punts i empatat amb el Sevilla, que baixa fins a la quarta posició.

L'Osasuna sorprèn el Sevilla (1-1)

El pròxim rival del Barça a la Lliga va sumar un valuós empat davant el Sevilla a l'estadi Sánchez Pizjuán. Un gol de Walter Pandiani en el minut 90 va servir perquè l'equip de Camacho equilibrés l'1-0 inicial de Navas.

Robben decideix un xoc equilibrat

Un gran gol de l'holandès Arjen Robben va decidir el duel entre el Reial Madrid i el Vila-real. El davanter madridista va marcar l'únic gol del partit en el minut 31 amb un gran remat de de fora de l’àrea. El Vila-real va disposar de bones ocasions per empatar el partit, però Casillas va tornar a mostrar-se molt inspirat. Els nous fitxatges del Reial Madrid, Lass Diarrá i Huntelaar, van debutar amb el seu nou equip.