Espanya firma el triplet (1-2)

Euro 2008

18.06.2008 23:05

La selecció espanyola ha guanyat l’actual campiona, Grècia (1-2) i passa a quarts de final amb tres victòries en tres partits. El barcelonista Andrés Iniesta ha estat titular i ha disputat 57 minuts; Xavi i Puyol no han jugat.

En un partit instrascendent per a Espanya, que ja tenia la classificació per a quarts garantida, el conjunt d’Aragonés s’ha trobat un rival que ha plantejat un partit pràctic i que ha fet el seu primer gol del torneig gràcies al seu golejador Angelos Charisteas, en una acció a pilota aturada.

Onze inèdit

Mentre que Grècia ha alineat l’equip titular, Luis Aragonés ha presentat un equip sense cap dels jugadors que van jugar els dos primers partits, davant de Rússia i Suècia, amb l’excepció d’Andrés Iniesta. A la segona part, Espanya ha millorat el seu joc i els gols de Rubén de la Red i de Dani Güiza, aquest últim a les acaballes del partit, han servit per capgirar el marcador i sumar la tercera victòria consecutiva.

Exblaugranes

A més de la presència a l’onze inicial d’Iniesta, altres jugadors exbarcelonistes han estat presents a la gespa del camp de Salzburg. És el cas de Pepe Reina, Fernando Navarro, Cesc Fabregas, Sergio García i Dani Güiza.

Rússia, també clasificada

L’altre partit del grup ha donat com a resultat la classificació de Rússia per davant de Suècia. L’equip de l’exblaugrana Henrik Larsson, doncs, no participarà en els quarts de final del Campionat d’Europa. El conjunt que entrena l’holandès Gus Hiddink es trobarà a quarts a la selecció del seu compatriota Marco van Basten.