El Celtic continua invicte a casa

22.12.2007 19:35

El Celtic de Glasgow i l’Hibernian han disputat aquesta tarda el partit de la divuitena jornada de Lliga, enfrontament que el Celtic ha aconseguit empatar en l’últim sospir.

El Celtic, actualment el primer classificat de la Scottish Premier League (amb dos partits més que el segon, ara el Glasgow Rangers), ha fet una primera part molt fluixa en què ha creat poques ocasions de perill. L’Hibernian, cinquè classificat, ha aprofitat el joc irregular del seu rival per crear espais i dominar el joc en un primer temps.

L’Hibernian s’avança

El conjunt visitant ha aprofitat el joc irregular del seu rival per avançar-se en el marcador al minut 20. David Murphy ha estat l’autor del primer gol del partit, nascut d’una bona combinació amb Abdessalam Benjelloun.

Aquest gol, lluny de desmoralitzar l’equip local, ha servit de punt d’inflexió perquè reaccionés i tornés al partit. Amb el resultat favorable a l‘Hibernian (0-1) s’ha arribat a la mitja part.

Un altre Celtic

A partir del gol de Murphy s’ha vist un Celtic totalment diferent. El conjunt de Glasgow ha reaccionat i s’ha fet seu el partit durant la segona part, al llarg de la qual ha creat nombroses ocasions, principalment l’holandès Jan Vennegoor of Hesselink, accions, però, que no han donat els seus fruits fins al minut 78, en què Jiri Jarosik’s ha vist porteria amb una suau volea.

Invictes a casa

Amb el marcador empatat, el Celtic ha pressionat encara més, però no ha aconseguit imposar-se, tot i que l’Hibernian ha jugat amb deu homes els últims deu minuts del partit a causa de la lesió de Benjelloun. És un empat, però, que manté el proper rival del Barça invicte al Celtic Park.