Victòria de l'Stuttgart i lesió de Cacau

08.12.2007 19:26

L’Stuttgart guanya el Wolfsburg (3-1) i es lesiona Cacau

L’Stuttgart, el proper rival del Barça a la Champions, ha guanyat per 3-1 el Wolfsburg en el partit de la 16a jornada de la Bundesliga. Cacau s’ha lesionat a l’espatlla i serà baixa per al partit contra el Barça de dimecres.

Victòria agredolça de l’Stuttgart contra el Wolfsburg (3-1) en el partit de la 16a jornada de la Bundesliga. L’equip d’Armin Veh ha sumat tres punts importants per continuar escalant posicions a la Bundesliga, però perd un jugador clau per als propers dos mesos. El brasiler Cacau s'ha fet un trencament dels lligaments de l’espatlla i estarà vuit setmanes de baixa. Per al partit contra el Barça de Lliga de Campions, el tècnic de l’Stuttgart només disposarà de Marica i Ewerthon per jugar a la punta de l’atac, ja que Mario Gómez també serà baixa.

Partit igualat

L’Stuttgart no ha vist el partit guanyat fins al tercer gol, marcat per Htzlsperger quan faltaven 4 minuts per al final. Fins aleshores, el partit ha estat equilibrat i hi ha hagut ocasions per a totes dues porteries, tot i que l’Stuttgart sempre ha anat al davant en el marcador. El campió alemany s’ha avançat al marcador al minut 26, quan millor estava jugant el Wolsfburg. El romanès Ciprian Marica, substitut del lesionat Mario Gómez, ha fet l’1-0 després de rematar amb el cap un córner llançat per Pavel Pardo.

Problemes després del 2-1

En el segon temps, l’Stuttgart ha trigat només 3 minuts a tornar a batre el porter Andrei Lenz. El brasiler Cacau ha culminat una bona jugada col•lectiva iniciada per Osorio. El Wolsburg, però, ha reaccionat ràpidament i, al minut 51, Dzeko ha rematat una centrada de Josué. Amb el 2-1, el partit ha estat d’anar i tornar, amb oportunitats de gol en totes dues porteries. Al final, ha estat Hitzlsperger, quan faltaven 4 minuts per al final, qui ha marcat el definitiu 3-1 per a l’Stuttgart.

Mario Gómez tampoc jugarà dimecres

La lesió del brasiler Cacau s’afegeix a la de Mario Gómez, que no ha jugat contra el Wolfsburg i tampoc ho farà dimecres contra el Barça al Camp Nou. L’internacional alemany d’origen espanyol té una infecció a la pleura parietal que el mantindrà de baixa fins al 2008. El seu probable substitut, Marica, ha marcat aquest dissabte el seu segon gol a la Lliga alemanya, mentre que a la Champions n’ha marcat un. L’ex del Saragossa, Ewerthon, no passa per un bon moment però podria jugar dimecres al Camp Nou.