El Brasil només empata amb el Perú (1-1)

19.11.2007 00:23

El Brasil només pot empatar amb el Perú (1-1)

En un partit discret, el Brasil no ha passat de l'empat a un gol davant el Perú en partit classificatori per al Mundial 2010 disputat a l'Estadi Monumental de Lima. Ronaldinho ha jugat els 90 minuts.

Finalment, Ronaldinho es va recuperar de les molèsties al turmell i va jugar els 90 minuts davant el Perú, tot i que no va poder evitar que la selecció del Brasil es quedés de nou sense guanyar fora de casa. El combinat de Dunga va empatar a un gol davant e lPerú a l'Estadi Monumental de Lima en un partit molt discret de la “canarinha”. Ronaldinho va estar voluntariós durant tot el partit, però el seu equip li va contagiar el joc gris.

El Brasil va pagar el seu conformisme

Un gran gol de Kaká des de fora de l'àrea va avançar el Brasil en el marcador en el minut 40 del primer temps. Sens dubte, va ser el més brillant d'un partit gris en què cap dels dos equips va fer gaires mèrits per endur-se la victòria. En el primer temps, Ronaldinho va provar sort amb llançaments de falta que no van trobar la porteria de Diego Penny. En el segon temps, el Brasil va semblar conformar-se amb el 0-1, però va pagar cara la seva falta d'ambició. En el minut 71, Vargas va engaltar un fort xut des de fora de l'àrea que, després de tocar Lucio, va batre Júlio César. En temps de descompte, e lBrasil va estar a punt de marcar el gol de la victòria amb un cop de cap de Juan que es va estavellar al travesser. Hauria estat injust, ja que cap dels dos equips va merèixer la victòria.

Brasil cau al tercer lloc
El Brasil segueix sense guanyar fora de casa i, quan ha disputat tres partits de la fase classificatòria per al Mundial 2010, suma una victòria i dos empats. Després de les victòries de l'Argentina davant Bolívia (3-0) i del Paraguai davant l’Equador (5-1), el Brasil passa del segon al tercer lloc del seu grup. Dimecres que ve, el combinat de Dunga disputarà tot un clàssic del futbol sud-americà davant l’Uruguai, a Sao Paulo.