Bojan marca el segon contra Polònia (3-0)

16.11.2007 22:56

Bojan Krkic ha tornat a demostrar el seu olfacte golejador amb la selecció sub-21 marcant el segon gol d'Espanya, davant Polònia (3-0), en el partit classificatori per al Campionat d'Europa disputat a Ponferrada.

El davanter blaugrana va tornar a ser una peça clau per a la selecció espanyola sub-21 en el partit davant Polònia disputat a l'Estadi Toralín de Ponferrada, en el qual el combinat d'Iñai Sáez es va imposar per 3-0. Bojan Krkic va marcar el segon gol i va ser, com en l'últim partit a Polònia, l'atacant més incisiu del seu equip. Bojan va jugar els 90 minuts de partit, malgrat que un cop que es va donar en l'últim entrenament va fer témer la seva participació en el partit davant els polonesos.

Bojan sentencia en temps afegit

La selecció espanyola va merèixer deixar el partit sentenciat en el primer temps. Bojan va disposar d'una bona ocasió per marcar en el minut 24, però el seu xut no va trobar el camí de la porteria de Bialkowski. L'1-0 arribaria en el minut 40. Mata treu una falta lateral i Glik marca en pròpia porta al voler rebutjar la centrada. En el segon temps, Polònia va sortir disposada a igualar el marcador i va gaudir d'algunes ocasions per marcar. No obstant això, Espanya es va treure el domini de sobre i Bojan va tornar a fer de les seves. En el minut 62, una gran jugada del blaugrana va obligar el porter polonès a realitzar una gran intervenció. En el 72, una altra bona acció de Bojan no va ser gol per ben poc. La insistència de Bojan obtindria la seva justa recompensa en temps de descompte, tal com va succeir en l'últim partit del Barça al camp de l'Alcoià. En el minut 93, Bojan va aprofitar una pilota morta a l'interior de l'àrea i, després d'un rebot, rematava la pilota al fons de la porteria polonesa. Un minut després, Capel marcava el definitiu 3-0 amb un xut creuat després d'un mal rebutg del porter Bialkowski.

Líders del seu grup

Amb la victòria davant Polònia, la selecció d'Iñaki Sáez es col•loca primera del seu grup, empatada a 12 punts amb Rússia. Bojan va marcar el seu segon gol amb la sub-21 i es va convertir en un jugador bàsic en l'esquema del seleccionador. El pròxim partit d'Espanya serà el 26 de març davant la selecció de Kazakhstan.

França empata davant Marroc (2-2) sense Henry

La selecció francesa no va passar de l'empat a dos gols davant el Marroc en el partit amistós disputat a l’Stade de France de París. El seleccionador gal, Raymond Domenech, va reservar Henry pensant en el partit decisiu de dimecres que ve davant Ucraïna. Abidal només va jugar la segona part, mentre que Thuram va ser l'únic blaugrana titular, tot i que va ser substituït per Squillaci en el minut 64.