Rangers i Stuttgart sumen els tres punts

03.11.2007 19:02

El Glasgow Rangers ha guanyat per 2-0 l’Inverness amb gols de Boyd i Cuellar. L’Stuttgart aconsegueix la seva primera victòria fora de casa a la Lliga guanyant per 0-1 al camp del Nürnberg.

El Glasgow Rangers viatjarà dimarts a Barcelona amb la moral alta després de guanyar l’Inverness per 2-0 en el partit corresponent a la 12a jornada de la Scottish Premier League. El proper rival blaugrana a la Lliga de Campions no ha tingut gaires problemes per superar l’Inverness per 2-0. L’equip de Walter Smith ha encarrilat el partit quan només s’havien jugat 33 segons del primer temps. Kris Boyd feia l’1-0 després de rematar una passada de Nacho Novo. El davanter gallec ha estat un dels destacats del partit i ha gaudit d’algunes ocasions de gol. Ha estat, però, un compatriota seu, el madrileny Carlos Cuellar, qui ha fet el 2-0 definitiu, en el minut 62, després de rematar de cap una centrada de Darcheville. Després d’aquesta victòria, el Rangers no perd de vista el líder, el Celtic, que es manté al capdavant de la classificació després de guanyar al camp del Kilmarnock (1-2).

El Rangers recupera lesionats

Walter Smith ha recuperat els lesionats Darcheville i Hemdani, que no van poder jugar el partit d’anada contra el Barça a l’Ibrox Stadium. Els dos jugadors han participat en el partit contra l’Inverness. Hemdani ha sortit en l’onze titular i ha jugat els 90 minuts, mentre que Darcheville ha substituït Boyd en el minut 62 i ha estat l’autor de la centrada del gol de Cuellar. Tots dos podrien ser titulars dimecres contra el Barça al Camp Nou.

L’Stuttgart s’estrena fora de casa

Cacau.jpgL’Stuttgart ha guanyat el seu primer partit fora de casa a la Bundesliga després de superar el Nürnberg per 0-1 en un partit discret de l’equip d’Armin Veh. Els locals, que lluiten per fugir dels llocs de descens, han jugat millor, però els han faltat idees en atac. L’Stuttgart s’ha avançat en el marcador quan pitjor estava jugant amb un golàs de Mario Gómez, que feia el 0-1 en el minut 25 del primer temps després de driblar el central Glauber i el porter local, Blazek. L’Stuttgart n’ha tingut prou de defensar-se amb ordre per sumar tres punts que el situen a quatre dels llocs UEFA.

L’Olympique de Lió també guanya

L’altre rival blaugrana a la Champions, l’Olympique de Lió, també ha guanyat el seu partit de Lliga. L’equip d’Alain Perrin s’ha imposat al Valenciennes per 2-0. Juninho ha marcat el primer gol local en el minut 40 després de culminar una gran jugada de Benzema. El 2-0 ha arribat quan faltaven tres minuts per al final del partit i l’ha fet Govou amb una gran vaselina per damunt del porter Penneteau. Després d’aquesta victòria, l’Olympique de Lió es manté ferm al capdavant de la classificació de la Lliga francesa .