El Rangers, a semifinals de la Copa

01.11.2007 09:39

El Glasgow Rangers es va classificar per a la semifinal de la Copa de la Lliga Escocesa després de guanyar el Motherwell per 1-2. Novo i Boyd van ser els golejadors del Rangers. L’Stutgart i l’Olympique també van passar.

El Glasgow Rangers va acabar demanant l'hora davant el modest Motherwell (1-2), però va aconseguir classificar-se per a la semifinal de la Copa de la Lliga d'Escòcia. El pròxim rival blaugrana a la Lliga de Campions va tenir l’eliminatòria controlada amb els gols del gallec Nacho Novo (min. 22) i Kris Boyd (53), tot i que el gol del local Quinn en el minut 90 va afegir suspens al partit.

L’Olympique i l’Stuttgart, classificats

Mario_Gomez.jpgEls altres dos rivals del Barça a la Champions, l’Olympique de Lió i l’Stuttgart, també segueixen endavant en la competició del KO. El campió francès es va classificar per als quarts de final de la Copa de la Lliga després d'eliminar el Caen (1-3) en un partit en el qual els homes d'Alain Perrin van decidir en els últims minuts. Keita va avançar l'Olympique en el marcador (min. 15), però el local Grandin va aconseguir l'empat en el minut 30 de partit.

Bodmer (min. 75) i Benzema (min. 89) van marcar els dos gols que van donar la classificació al campió francès. Pel que fa a l'Stuttgart, va patir per classificar-se per als vuitens de final de la Copa Alemanya. El campió alemany es va imposar per 3-2 al Paderborn de la Segona Divisió gràcies a un gol de Mario Gómez en l'últim minut de la pròrroga, ja que es va arribar al final dels 90 minuts amb el resultat de 2-2.
20.000 escocesos a Barcelona
Està previst que el dia 7 de novembre una 'onada blava' formada per 20.000 seguidors del Glasgow Rangers es desplaci fins a Barcelona per presenciar en directe el partit entre catalans i escocesos. D'aquests seguidors, només 5.000 viatjaran amb entrada, que és el nombre de localitats facilitades pel FC Barcelona.