Victòria de l’Stuttgart davant el Bayer 04 (1-0)

27.10.2007 18:37

Victòria de l’Stuttgart davant el Bayer Leverkusen (1-0)

L'Stuttgart s'ha imposat al Bayer Leverkusen per 1-0 en el partit de l’onzena jornada de la Bundesliga. El rival blaugrana a la Champions ha aconseguit una victòria molt treballada que li permet escalar posicions a la taula.

L’Stuttgart ha sumat tres punts molt importants que li permeten pujar fins la dotzena posició de la classificació de la Bundesliga. L’actual campió s’ha imposat per la mínima (1-0) al Bayer 04 Leverkusen en un partit poc brillant de tots dos equips i que només s’ha animat en els últims minuts. El primer temps ha estat bastant ensopit i amb poques ocasions de gol. La més clara l’ha tinguda el local Basturk en el minut 33, però no ha pogut rematar en una bona posició.

Segona part més animada

En el descans, el jugador de l’Stuttgart Schuster ha substituït el lesionat Hilbert. En el minut 46, Cacau ha tingut una bona ocasió per a l’Stuttgart, però el seu xut ha sortit desviat. El Bayer també ha disposat en aquesta segona part d’alguna oportunitat per avançar-se en el marcador. Gekas, en el minut 65, no ha pogut culminar un clar contraatac de l’equip de Leverkusen.

Poc després, en el minut 71, ha arribat l’únic gol del partit. Andreas Beck rematava una pilota morta dins l’àrea i aconseguia marcar el seu primer gol aquesta temporada. En els últims minuts del partit, els dos equips haurien pogut marcar però ni Cacau per als locals ni Barnetta per al Bayer no han estat inspirats.
Rangers i Olympique juguen diumenge
Abans de visitar el Camp Nou el 7 de novembre, el Glasgow Rangers jugarà tres partits de la Lliga escocesa. El primer el disputarà diumenge a les 15 h al camp del Dundee United, quart classificat, a tres punts del Rangers. Els altres dos els jugarà dimecres al camp del St. Mirren i, el 3 de novembre, a Ibrox contra l’Iverness.

L’altre rival blaugrana a la Lliga de Campions, l’Olympique de Lió, tancarà la 12a jornada de la Lliga francesa al camp del Paris Saint Germain (21 h).