Milito i Messi marquen contra Veneçuela (0-2)

17.10.2007 10:44

David Puig

Els blaugranes Milito i Messi van marcar els dos gols que van donar al victòria a la selecció de l'Argentina contra Veneçuela (0-2). Milito va obrir el marcador en el minut 16 mentre que Messi va marcar el definitiu 0-2 a tres minuts del descans.

Milito i Messi van ser decisius en la victòria de la selecció “albiceleste” contra Veneçuela (0-2) en el partit disputat aquesta matinada a Maracaibo corresponent a la segona jornada de la fase classificatòria per al Mundial 2010. Els dos jugadors blaugranes van ser els golejadors del combinat d'Alfio Basile, que va sumar la seva segona victòria consecutiva en aquesta fase classificatòria, cosa que li permet encapçalar la classificació amb 6 punts.

Milito obre el marcador

Veneçuela va dominar en els primers minuts del partit i va tenir algunes ocasions de gol, però l'Argentina va ser més efectiva i va saber convertir en gol la seva primera oportunitat. En el minut 16, Riquelme va llançar una falta que Miilito va rematar de cap impecablement al fons de la xarxa. El gol va deixar “tocats” els veneçolans, que van estar a punt d’encaixar un segon gol quan una falta llançada per Messi va sortir fora fregant el pal.

Messi arrodoneix la victòria argentina

Argentina-Venexuela_Messi.jpgEl davanter blaugrana no va fallar en la seva segona ocasió. Quan faltaven tres minuts per al descans, Messi marcava el 0-2 amb un potent xut amb l'esquerra des de la frontal de l'àrea. En el segon temps, l'Argentina va saber administrar la seva renda i va cedir el domini a Veneçuela, que es va mostrar incapaç de capgirar el marcador. Messi i Milito van jugar els 90 minuts, van finalitzar el partit sense cap problema físic i van demostrar el seu gran moment de forma.