Empats per a Ronaldinho i Giovani

15.10.2007 10:30

Sergi Nogueras

Les seleccions de Brasil i Mèxic, amb Ronaldinho i Giovani com a titulars, han empatat els seus partits jugats la matinada passada. La ‘canarinha’ ho ha fet 0-0 davant Colòmbia mentre que Mèxic ha empatat 2-2 amb Nigèria.

Tant el Brasil de Ronaldinho com el Mèxic de Giovani han empatat els seus partits jugats la matinada passada. ’Ronnie’ i els seus companys van empatar (0-0) en el partit amb Colòmbia que es va disputar a Bogotà. D’aquesta manera, la ’canarinha’ ha iniciat la fase de la classificació per al Mundial 2010 esgarrapant un punt en un camp històricament difícil i després d’un partit força dur i igualat. El blaugrana va disputar els 90 minuts.

Giovani propicia l’empat

D’altra banda, Giovani va ser titular en el partit amistós amb Nigèria que es va disputar a Juárez. Els d’Hugo Sánchez van remuntar un 0-2 amb què s’havien avançat als nigerians gràcies a dos gols del jugador del Newcastle Obafemi Martins. Giovani va ser clau en aquesta remuntada ja que, després de l’1-2 marcat per Cacho, va provocar un penal en el minut 66 que va servir perquè el mateix Cacho fes el 2-2 definitiu. Giovani va jugar tot el partit sencer.

Els partits que els queden
Ara, tots dos blaugranes encara tenen un partit pendent en aquesta aturada per seleccions. El Brasil jugarà dimecres un altre partit de classificació, en aquest cas contra Equador, mentre que Giovani té un amistós davant Guatemala.