El Lió cau a la quarta posició

24.09.2007 11:29

L’equip francès empata a casa davant el Lille i ja és a tres punts del líder de la Lliga, el Nancy. Govou va igualar el gol inicial de Michel Bastos.

Després d’una derrota clara davant el Barça, l’Olympique de Lió va tancar la setmana amb un empat (1-1), a l’estadi de Gerland davant el Lille. L’ensopegada del conjunt entrenat per Perrin i la victòria del líder, el Nancy, per 2-0 conta el Lorient, situa al Lió després de 9 jornades, com a quart classificat de la Lliga francesa a 3 punts del primer.

Grosso, Keita i Anderson, titulars

L’Olympique tancava la novena jornada de la Lliga a França davant un equip, el Lille, teòricament inferior. A diferència del partit que es va jugar dimecres passat al Camp Nou, Alain Perrin va tornar a incloure en l’onze inicial a Grosso com a lateral dret, Cleber Anderson com a central i Abdulkader Keita en la línia atacant. El Lille, catorzè classificat es va avançar al minut 17 de partit amb un gol de Michel Bastos i el veterà Govou va establir l’empat en el primer quart d’hora de la segona part. En la pròxima jornada l’Olympique té un difícil desplaçament al camp del Bordeus, que és el segon classificat del campionat.
Destacada victòria del Rangers

L’equip escocès va recuperar el liderat després de golejar l’Aberdeen per 3-0. L’Stuttgart, l’altre rival del Barça a la fase de grups de la Lliga de Campions va perdre clarament al Weser Stadium de Bremen per 4-1.