L’Olympique goleja al camp del cuer

15.09.2007 19:12

David Puig

El primer rival del Barça a la Lliga de Campions, l’Olympique de Lió ha guanyat per 1-5 al Metz en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga de França. El jove davanter Karim Benzema ha estat l’heroi del partit amb un hat trick.

L’Olympique de Lió afrontarà el partit de dimecres al Camp Nou amb la moral força alta després de la contundent victòria al camp del Metz per 1-5.El partit ha estat una exhibició de l’equip d’Alain Perrin, especialment de la parella atacant formada per els joves Karim Benzema (19 anys) i Hatem Ben Arfa (20 anys). Tots dos han fet embogir la defensa del cuer de la lliga i han marcat 4 dels 5 gols de l’Olympique.

Hat trick de Benzema

Benzema ha estat el gran protagonista del partit. El jove davanter del planter de l’Olympique ha marcat els tres primers gols del partit. En el minut 4 rematava una assistència de Juninho;en el minut 35, marcava el 0-2 aprofitant una centrada de Ben Arfa; en el 37, arribava el 0-3 amb una altre combinació entre tots dos davanters. En el segon temps, el Metz retallaria diferències amb un gol de Effe Owona però Ben Arfa (min. 59) i Juninho, de falta directa (min.87), establirien el definitiu 1-5 que confirma la recuperació de l’Olympique després d’un irregular inici de campionat.

Punxa el Rangers, goleja l’Stuttgart

Pel que fa als altres dos rivals europeus del Barça, desfeta del Glasgow Rangers a Edimburg (4-2) i golejada de l’Stuttgart contra l’Energie Cottbus (3-0). El Glasgow Rangers ha perdut sorprenentment al camp del Hearts per 4-2 en el partit corresponent a la sisena jornada de l’Scottish Premier League. El fins avui líder de la lliga escocesa ha estat sorprès per un Hearts molt superior. El conjunt local, al que el Barça va guanyar per 1-3 aquesta pretemporada, deixava el partit sentenciat abans del descans amb un 2-0 en el marcador amb gols de Driver (min.13) i Tall (min.27).

El Rangers ha reaccionat en el segon temps amb un gol de penal de Cousin (min.49). El Hearts no li ha perdut la cara al partit i Stewart, de penal (min.66) i Ivaskevicius (min.70) han posat un definitiu 4-1 en el marcador. El gol de Beasley (min.74) només ha servit perquè el Rangers maquillés el marcador. Amb aquesta derrota, l’equip protestant perd el lideratge de la Lliga en favor del seu gran rival, el Celtic que ha golejat l’Iverness per 5-0. El Barça s’enfrontarà al Glasgow Rangers el proper 23 d’octubre a l’Ibrox Stadium.

Golejada de l’Stuttgart

Molt millor ha estat el partit de l’Stuttgart contra l’Energie Cottbus corresponent a la cinquena jornada de la Bundeslliga. L’equip que dirigeix Armin Veh ha golejat per 3-0 al penúltim classificat en un partit que s’ha resolt en el segon temps ja que s’ha arribat al descans amb empat a zero en el marcador. El brasiler Cacau obria el marcador en el minut 53. L’exjugador del Saragossa, Ewerthon de Souza, feia el 2-0 (min. 78) mentre que Mario Gómez, que ha entrat en el segon temps, marcava el definitiu 3-0 (min. 82). Amb aquesta victòria, l’Stuttgart, que rebrà al Barça el 2 d’octubre, trenca una ratxa de resultats negatius que l’havia conduit fins la quinzena posició de la classificació.