Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Joan Laporta: “Els clubs han de ser compensats”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

14.09.2007 14:34

Joan Laporta: “Els clubs han de ser compensats”

David Puig


El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha proposat diferents mesures per compensar als clubs per la cessió de jugadors a les seleccions. El president barcelonista ha qualificat "d’injusta" la cessió d’internacionals sense cap compensació.


Joan Laporta ha tornat a demanar compensacions per als clubs que cedeixen els seus jugadors internacionals a les seleccions. Durant l’acte de presentació del primer equip de futbol sala, el president blaugrana ha exposat les reivindicacions del FC Barcelona als diferents organismes futbolístics internacionals: “Els clubs paguen els salaris dels jugadors i haurien de rebre una compensació, be per part de la FIFA o be per part de la Federació a la qual pertanyi la selecció que ha convocat al jugador. Els clubs haurien de rebre una part proporcional del salari del jugador, una quantitat que el club estimés oportuna per cedir al jugador i una participació dels ingressos que generin els partits que disputin, especialment si són amistosos”.

Optimista amb l’actitud de la UEFA

Tot i la complexitat d’aquesta situació, Joan Laporta s’ha mostrat optimista, especialment amb l’actitud de la UEFA: "Jo crec que ho aconseguirem. Des de la presidència de la UEFA hi ha una especial sensibilitat per resoldre aquest problema. En cas contrari, entraríem en una dinàmica que no interessa a la UEFA. Si no hi ha solucions, els clubs podríem assumir el lideratge de competicions importants i es podria donar el cas que la UEFA i la FIFA perdessin competències per organitzar aquestes competicions”.

Un any de reflexió

El president del FC Barcelona ha explicat que els clubs membres del G-14 han esperat durant tota la passada temporada alguna possible solució per part dels diferents organismes internacionals: "El FC Barcelona va proposar al G-14 un any de reflexió i de diàleg amb els organismes per intentar trobar acords. Jo personalment pertanyo a diferents comissions de la FIFA i la UEFA i he vist que s’avança molt lentament. Fins ara no s’han presentat solucions concretes i, per això, creiem que els clubs hem d’actuar”.

Joan Laporta: “Els clubs han de ser compensats”
Entén els jugadors
Joan Laporta entén perfectament que els futbolistes estiguin il·lusionats per jugar amb les seves seleccions i ha assegurat que les reivindicacions del clubs no són incompatibles amb els desitjos dels jugadors: "Estic content que hi hagi jugadors il·lusionats per jugar amb les seleccions. Crec, a més, que és lícit i necessari i és positiu per al club, però això no és incompatible amb les reivindicacions dels clubs. S’ha creat una situació injusta que s’ha de resoldre”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Futbol: Arxiu Partits 2007/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana