Triomf mínim d’Argentina (0-1)

11.09.2007 13:53

Sergi Nogueras

Messi i Milito han participat activament en la victòria de la selecció argentina davant l’australiana en l’amistós disputat aquest dimarts a Melbourne.

La seleccions d’Austràlia i d’Argentina han disputat un amistós en el Melbourne Cricket Ground de la ciutat australiana que ha acabat amb victòria ‘albiceleste’ per la mínima (0-1). El gol la de la victòria l’ha fet Martin Demichelis ja a la segona part d’un partit força igualat.

Messi i Milito, titulars

Com era d’esperar, Leo Messi i Gabi Milito han sortit com a titulars. De fet, els dos jugadors del Barça són dos dels clars referents de la selecció que dirigeix Alfio Basile. El defensa ha jugat tot el partit mentre que el davanter ha estat substituït ja en el temps de descompte pel davanter de l’Atlètic de Madrid Sergio Agüero.

El gol, a la segona part

En els primers 45 minuts no hi ha hagut cap gol. Ja a la segona part, quan només es portaven 4 minuts de joc, la ‘albiceleste’ s’ha avançat el marcador. L’autor ha estat el defensa del Bayern de Munic Martin Demichelis. Aquest gol ha acabat sent el que li ha donat la victòria als argentins.