Golàs de Ronaldinho a Chicago

09.09.2007 23:50

David Puig

Un gran gol de falta de Ronaldinho va donar la victòria a la selecció del Brasil davant Estats Units (2-4) en el partit amistós disputat a l'estadi Soldier Field de Chicago.

La màgia de Ronaldinho va tornar a resultar decisiva per a la sort de la seva selecció. Tal com va succeir en l'últim partit amistós disputat per la “canarinha” davant Algèria, el “10” blaugrana va decidir un partit que Brasil va coll amunt. Brasil es va imposar per 2-4 a la selecció d'Estats Units que va oferir una bona imatge davant la seva afició.

Estats Units sorprèn al Brasil

2381735126.jpgEstats Units es va avançar en el marcador en el minut 17 amb un gol de Bocanegra que va rematar una passada de Donovan. Poc abans, Ronaldinho, que va sortir a l'onze inicial, va disposar d'una bona ocasió però el seu xut el va aturar el porter nord-americà Howard, un dels millors del seu equip tot i que no estigués molt afortunat en l'acció del gol de l'empat ja que un rebutg seu va rebotar en la cara del seu company de selecció Onyew que, involuntàriament, va introduir la pilota dins de la seva porteria.

Apareix Ronaldinho

En el minut 54 de partit, Brasil s'avançava per primera vegada en el marcador amb un gol de Lucio a la sortida d'un córner servit per Ronaldinho . Tot i així, la selecció nord-americà no es va intimidar i en el minut 73, Dempsey tornava la igualtat en el marcador. Però de nou va aparèixer Ronaldinho per tornar a posar les coses al seu lloc i marcar el 2-3 amb un magistral llançament de falta des de 25 metres. Un golàs que va deixar bocabadats als espectadors que omplien el Soldier Field de Chicago. Ja en temps de descompte, Elano, de penal, marcaria el definitiu 2-4.
Dos Santos i Ronaldinho, cara a cara
Giovani Dos Santos i Ronaldinho seran rivals per un dia aquest dimecres 12 de setembre. Les seleccions de Mèxic i Brasil disputaran un partit amistós en el Gillette Stadium de Foxborough, Massachusetts. La presència dels dos jugadors blaugrana és un dels grans al•licients d'un partit que ha aixecat molta expectació. Immediatament després del partit, els dos jugadors viatjaran cap a Barcelona per incorporar-se als entrenaments amb el primer equip blaugrana dijous per al tarda.