Debut passat per aigua

09.09.2007 23:00

David Puig

Giovanni Dos Santos va debutar amb la selecció absoluta de Mèxic davant Panamà encara que el partit va haver de ser suspès després del descans a causa del mal estat del terreny de joc de l' Estadi Cuauhtémoc de Puebla.

Giovani Dos Santos va tenir un debut amb la selecció absoluta de Mèxic passat per aigua. El partit amistós entre el combinat asteca i la selecció de Panamà va ser suspès al descans ja que la forta pluja caiguda sobre l' estadi Cuauhtémoc de Puebla va deixar la gespa en un estat impracticable. El resultat al final del primer temps era d’1-0 favorable a Mèxic, amb un gol en pròpia porta del panameny Baloy, en el minut 33.

Ocasió de gol

Giovani va sortir en l' onze inicial de la selecció dirigida per Hugo Sánchez i va tenir temps per demostrar la seva classe quanen en el minut 9 de partit va disposar d' una bona ocasió per inaugurar el marcador. El davanter Nery Castillo va servir una pilota al blaugrana dins de l'àrea i aquest va empalmar un xut a la mitja volta que va sortir per sobre del travesser. La presència de Dos Santos en el combinat mexicà va aixecar una gran expectació. L'estadi Cuauhtémoc de Puebla es va omplir de gom a gom per presenciar en directe el debut de la gran esperança del futbol mexicà.