Triomfa la veterania blaugrana

08.09.2007 20:42

Triomfa la veterania blaugrana en l’homenatge a Paco Clos

Berta Brau

Victòria contundent (0-8) de l’equip de l’Agrupació de Veterans del Barça que s’ha enfrontat a l’equip mataroní Veterans de la Juventus en el partit homenatge a l’exjugador del FC Barcelona Paco Clos.

El partit, que s’ha disputat al camp Municipal de Can Xalant de Mataró, ha començat a les 17:30 amb el xut d’honor de Paco Clos. La primera part, tot i acabar amb un 0-2 favorable al Barça, ha estat força igualada. Priego i Christiansen han estat els autors dels dos primers gols blaugranes.

Mitja part i homenatge

RIMG0038.JPGLa mitja part ha arribat després dels primers 30 minuts de joc. La organització del partit ha aprofitat aquests minuts per dur a terme l’acte central de l’homenatge a l’exjugador del Barça Paco Clos, jugador que ha rebut diferents mostres de reconeixement per part dels organismes que han participat en aquest partit-homenatge. Aquest moment també s’ha aprofitat per fer la foto del partit amb tots els jugadors, la organització i l’homenatjat.

Segona part explosiva

Durant els 30 minuts de la segona part els Veterans del Barça no han donat cap opció al rival i han aconseguit marcar un total de sis gols que han segellat el marcador definitiu(0-8). Villarroya, que ha entrat a la represa substituint Blanqueres, ha estat el golejador del partit amb quatre gols, mentre que Navarro i Castaño han estat els autors dels altres dos gols de l’equip blaugrana.