Rangers i Lió sumen els 3 punts

02.09.2007 11:34

Sergi Nogueras

Aquest dissabte han jugat dos dels rivals del Barça a la Lliga de Campions, el Glasgow Rangers i l’Olympique de Lió. Tots dos van sumar els 3 punts en partits jugats a casa.

En el seu estadi però amb dos partits gairebé oposats. Tant el Glasgow Rangers com L’Olympique de Lió han aconseguit guanyar aquest cap de setmana en les seves lligues. Els escocesos ho van fer amb facilitat mentre que en el cas del francesos van haver de patir una mica més.

Golejada al Gretna

El Glasgow Rangers no va tenir pietat del Gretna, un modest equip de la Premier escocesa que ocupa el penúltim lloc a la classificació amb només un punt en 5 partits. Els d’Ibrox Park es van imposar en el seu estadi amb facilitat (4-0) gràcies als gols de Boyd, Webster, Collin en pròpia porteria i Cuéllar. Aquest va ser el primer gol de l’exjugador d’Osasuna amb el seu nou equip. Els de Kenny McDowall segueixen líders amb 5 victòries en 5 partits.

Remuntada del Lió

L’OL va haver de remuntar un 0-2. Fins el minut 71, l’Olympique de Lió anava perdent per sorpresa en l’estadi de Gerland davant el Le Mans. Els gols de Govou, Benzema i Baros en 7 minuts van permetre l’equip d’Alain Perrin confirmar la remuntada i guanyar per 3-2. Aquest és el quart triomf del Lyon en 6 jornades i s’apropa una mica més al capdavant d’una classificació que lidera el Nancy.
L’Stuttgart, a partir de les 17:00
El tercer rival del Barça en el grup E de la Lliga de Campions juga aquest diumenge a partir de les 17:00. L’Stuttgart s’enfronta al Kalsruhe i espera sumar també els 3 punts per no despenjar-se de la zona alta de la classificació.