Sort desigual per als internacionals blaugranes

22.08.2007 21:50

David Puig

Ronaldinho, Henry, Xavi i Iniesta, han guanyat en els seus compromisos internacionales. Deco i Touré no han passat de l’empat mentre que Messi, Milito i Zambrotta han caigut derrotats tot i les seves bones actuacions.

Ronaldinho, revulsiu (2-0)

Ronaldinho ha resultat decisiu en la victòria del Brasil davant Algèria per 2-0 en el partit amistós disputat a Montpeller. El blaugrana, que no ha estat titular, ha saltat al terreny de joc després del descans i la seva actuació ha estat determinant. El primer gol brasiler ha estat obra de Maikon després de rematar de cap un córner servit pel blaugrana en el minut 63. El propi Ronaldinho s'ha encarregat de sentenciar el partit marcant el 0-2 després de rematar la pilota rebutjada pel porter algerià després d'un xut de Diego, arrodonint una brillant actuació personal.

Xavi i Iniesta, lideren la remuntada (2-3)

La selecció espanyola s'ha imposat en temps de descompte a Grècia per 2-3 en un partit marcat pel pèssim estat del terreny de joc i per les alternances en el marcador. Xavi ha sortit a l'onze inicial i ha lluit, per primera vegada, el braçalet de capità. El centrecampista de Terrassa va jugar 70 minuts i de les seves botes va néixer la centrada de l'1-1, obra de Marchena i que igualava el gol inicial de Gekas. Poc abans del descans, Katsouranis ha marcat el 2-1 després d'un bon xut ajustat . En el segon temps, Iniesta ha substituït a Torres i la seva presència ha donat més fluïdesa al joc de la selecció. Silva ha igualat el partit en el minut 66 i en temps afegit, el propi Silva, a passada de Cesc, marcava el definitiu 2-3.

Henry decideix l'Eslovàquia-França (0-1)

Thierry-Henry.jpgThierry Henry ha estat l'autor de l'únic gol del partit entre Eslovàquia i França disputat a Trnava. El davanter blaugrana ha marcat el 0-1 en el minut 39 al transformar una falta directa que ha sorprés a la defensa i al porter locals. El '14' blaugrana va ser, al costat d'Anelka, el davanter més incisiu de la selecció francesa, i ha estat substituït en el minut 85 per Benzema. Per la seva part, Abidal ha jugat el partit complet i no ha tingut problemes per imposar-se en la seva parcel·la defensiva.

Zambrotta perd amb Itàlia a Hongria (3-1)

La selecció italiana ha caigut clarament derrotada davant Hongria per 3-1. El lateral del Barcelona, Zambrotta ha jugat els 90 minuts del partit i poc ha pogut fer per evitar el daltabaix del combinat transalpí. Di Natale va avançar a Itàlia en el minut 49 però Hongria va reaccionar amb contundència. Juhasz, en el minut 61, Gera, en el 66 i Feczesin, en el 76, li van donar la volta al marcador i van col·locar el definitiu 3-1.

Deco juga els 90 minuts contra Armènia (1-1)

El migcampista blaugrana ha jugat els 90 minuts amb la selecció de Portugal davant Armènia, partit classificatori del grup A per a l'Eurocopa 2008. Deco no ha pogut evitar l'insuficient empat de la selecció lusitana que es complica la classificació per a la fase final de l'Eurocopa. La selecció d'Armènia s'avançava en el marcador en el minut 12 després d'aprofitar Arzumanyan una errada de la defensa portuguesa. El davanter del Manchester United, Cristiano Ronaldo marcava l'1-1 en el minut 37 amb un gran xut que va superar al porter Berezovski. Deco va ser un dels jugadors destacats de Portugal però el seu bon partit no va tenir la recompensa desitjada.

Argentina defrauda davant Noruega (2-1)

CA.Messi.jpgEl bon partit de Leo Messi no ha estat suficient per evitar que l'Argentina caigués derrotada davant Noruega per 2-1 en el partit amistós disputat a l'estadi Ullevaal d'Oslo. Tant Messi com Gabi Milito han jugat els 90 minuts . El davanter va ser el jugador més destacat del partit protagonitzant les accions més perilloses del seu equip. Per la seva part, Milito va jugar com a lateral esquerre i va estar un pel incòmode en aquesta posició. El veterà Carew va ser l'autor dels dos gols de Noruega mentre que el davanter de l'Atlètic de Madrid, Maxi, va marcar l'únic gol de l’albiceleste.

Eto'o perd amb Camerun
La selecció de Camerun ha protagonitzat la sorpresa de la jornada internacional al perdre per 2-0 davant Japó. Eto'o ha jugat els 90 minuts i després de finalitzar el partit ha volat cap a Barcelona on aquest dijous es reincorporarà a l’equip per preparar el debut de la lliga de diumenge que ve davant el Racing de Santander a l'estadi Nuevo Sardinero. Per la seva banda, Touré ha estat titular amb Costa d’Ivori en el partit que ha disputat contra Egipte a París y que ha finalitzat amb empat a zero.