El Girona, rival de ‘semis’ a la Copa Catalunya

16.08.2007 10:49

El pròxim 5 de setembre, els homes de Frank Rijkaard jugaran les semifinals de la Copa Catalunya davant el Girona, que va aconseguir classificar-se després de superar el Lleida als penals.

El vigent campió de la Copa Catalunya ja coneix el seu rival a les semifinals de la competició. Els blaugranes s’hauran d’enfrontar el pròxim 5 de setembre (21:45 hores) al Girona, a l’Estadi Municipal de Palamós.

Els gironins van aconseguir el pas a les semifinals de la Copa Catalunya després d’eliminar, aquest dimecres, el Lleida a la tanda de penals. Els primers 90 minuts van acabar sense gols, però finalment l’equip entrenat per Raül Agné es va imposar per 5 gols a 3 en els llançaments des del punt de penal

L’altra semifinal

El Gimnàstic de Tarragona i l’Espanyol s’enfrontaran en l’altra semifinal de la Copa Catalunya. D’aquesta manera, aquest dissabte ja es coneixerà el primer finalista del torneig. Una final que com el cas de les dues semifinals també es jugarà a Palamós el pròxim 11 de setembre a les 21:45 hores, coincidint amb la festivitat de la Diada de Catalunya. Precisament aquest dijous a Palamós es presentarà oficialment la fase final de la Copa Catalunya.

Barça B i Girona ja s'han enfrontat
El filial del FC Barcelona ja s'ha enfrontat aquesta pretemporada al Girona. El passat dissabte, l'equip de Pep Guardiola va perdre per 0-2 davant els gironins en el partit per el tercer i quart lloc del Torneig de Banyoles.