Ronaldinho i Messi, junts en un amistós

29.06.2008 12:24

Aquesta matinada els blaugranes Ronaldinho i Leo Messi han jugat un partit benèfic a Veneçuela. El partit que enfrontava els ‘amics de Messi’ contra els ‘amics de Ronaldinho’ ha acabat amb empat a set gols.

La ciutat veneçolana de Maturin ha acollit aquesta passada matinada un partit amistós liderat per dos blaugranes, Leo Messi i Ronaldinho. La segona edició del partit entre els ‘amics de Ronaldinho’ i els ‘amics de Messi’ ha estat una festa de gols (7-7) en el que el brasiler i l’argentí, amb les seves dianes, hi han contribuït.

‘Ronie’, després de la lesió

Aquesta és la primera vegada que s’ha pogut veure a Ronaldinho damunt d’un terreny de joc després de la lesió que va fer que es perdés el tram final de la temporada amb el Barça. El brasiler ha jugat 55 minuts i ha marcat dos gols. El primer ha arribat en el minut 11, quan ha fet el tercer gol (3-1) per al seu equip. I el segon en el 53 quan ha fet el 7-6.

Messi, un gol i un pal

Per la seva banda, Leo Messi també ha estat protagonista del seu equip. El davanter blaugrana ha marcat l’empat a cinc en el 31. I tres minuts més tard, en el 34, ha pogut fer el segon del seu compte particular però el pal de la porteria defensada per Pesoña ho ha impedit.