L’Uruguai goleja (6-0)

18.06.2008 10:16

La selecció de Martín Cáceres, que va jugar els noranta minuts, va aconseguir una vital victòria davant del Perú. El davanter de l’Atlètic de Madrid Diego Forlán va ser l’heroi en anotar un hat-trick.

L’Uruguai va sumar un triomf molt important contra el Perú (6-0) en un partit de classificació per al Mundial 2010 disputat a l’estadi Centenario de Montevideo aquest dimecres a la matinada (hora catalana). El conjunt que dirigeix Óscar Washington Tabárez va millorar substancialment la imatge oferta en l’últim partit contra Veneçuela (1-1) i es va mostrar fort al darrere i letal en atac.

Triplet de Forlán

Amb el recent fitxatge del Barça, Martín Cáceres, jugant els noranta minuts a l’eix de la defensa, el combinat ‘charrúa’ va deixar el duel encarrilat abans del descans, quan guanyava per 2-0 davant d’un rival amb deu homes per l’expulsió de Guerrero. El davanter matalasser Diego Forlán va anotar els tres primers gols, Carlos Bueno els dos següents i Sebastián Abreu va tancar el compte realitzador uruguaià.

Amb aquests tres punts, l’Uruguai se situa quart del grup sud-americà amb vuit punts, els mateixos que el Brasil, cinquè, i amb un partit menys. El partit següent serà al setembre a Colòmbia.