Empat agònic de l’Argentina (1-1)

16.06.2008 12:17

La selecció de Lionel Messi va aconseguir empatar a un gol davant l’Equador quan el partit que disputaven, de classificació per al Mundial 2010, ja es trobava en el tercer minut del temps de descompte.

L’Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti de Buenos Aires ha acollit aquest compromís entre els combinats de l’Argentina i l’Equador, corresponent a la cinquena jornada de les eliminatòries sud-americanes del Mundial de Sud-àfrica 2010. Una jornada en què l’Equador va estar a punt de superar l’Argentina del blaugrana Lionel Messi per 0-1. Però Palacio, ja en temps de descompte, concretament en el minut 93 de partit, posava el definitiu empat a un en el marcador.

Urrutia avança l’Equador

El combinat de l’Equador es va avançar gràcies a un gran gol de Patricio Urrutia en el minut 68 del matx. El plantejament del conjunt equatorià va neutralitzar els argentins, que només creaven perill en ocasions esporàdiques i mitjançant la velocitat i la visió de joc de Messi, que va jugar la totalitat del partit.

L’Argentina empata en temps de descompte

Quan semblava que tot estava perdut per als d’Alfio Basile, Rodrigo Palacio, que va saltar al camp en substitució del lesionat Juan Verón, i que només va estar quatre minuts sobre el terreny de joc, va empatar el partit en el 93 després d’aprofitar molt bé una passada del “Kun” Agüero.
El pròxim partit, dimecres davant el Brasil
Amb aquest resultat, la selecció de Messi és ara per ara segona del seu grup, amb deu punts i per darrere del Paraguai, que en suma tretze. El pròxim compromís dels d’Alfio Basile tindrà lloc el 18 de juny, en què Argentina i Brasil es veuran les cares.