Ja saben el que és jugar al Bernabéu

06.05.2008 10:51

Sandra Sarmiento

Els quatre fitxatges d’aquesta temporada ja han jugat al Santiago Bernabéu amb els seus anteriors equips.

De tots ells, l’únic que no podrà repetir segur l’experiència serà Gaby Milito per una lesió al genoll dret. Henry, Touré i Abidal tornaran a un escenari que ja han trepitjat a la Lliga de Campions amb d’altres clubs com són l’Arsenal, l’Olympique de Lió i l’Olympiacos respectivament.

Golàs d’Henry a la Champions

El 21 de febrer del 2006 el Barça de Rijkaard preparava l’assalt a Stamford Bridge. Es jugaven els vuitens de final de la Lliga de Campions. Al Santiago Bernabéu, el Madrid i l'Arsenal buscaven un lloc als quarts. Liderats per un majestuós Thierry Henry, els ‘gunners’ s’endurien el partit d’anada per 0-1. A l’inici de la segona part i des del mig del camp, una jugada individual del davanter francès va acabar amb la victòria dels londinencs.

Touré cau derrotat a última hora

TOURE.jpgEl jugador ivorià va jugar els 90 minuts al Bernabéu a la segona jornada de la fase de grups de la Champions 2005-06. Jugava amb l’Olympiacos després de jugar dues temporades al Metalurg Donetsk. Allà va coincidir amb els exblaugranes Rivaldo, Dani Garcia Lara o Haruna Babangida. El Madrid es va avançar al minut 9 amb gol de Raúl. Kafes va empatar començada la segona part i Roberto Soldado va donar la victòria als blancs a 4 minuts per al final.

Abidal juga sense pressió

ABIDAL.jpgÉric Abidal va jugar amb l’Olympique de Lió al Santiago Bernabéu el 21 de novembre de 2006 després de certificar la classificació per als vuitens de final de la Champions en la jornada anterior davant el Dinamo de Kíev. Els francesos van esgarrapar un empat de Madrid després de posar-se per davant en el marcador en dues ocasions. Abidal va jugar els 90 minuts.

Milito, el més experimentat

Una lesió al genoll dret no el deixarà jugar dimecres a l’estadi madridista. El defensa argentí ha jugat tres vegades al Bernabéu amb dues derrotes i un empat. En les tres ocasions Gaby Milito ha jugat els 90 minuts.
Pinto hi ha guanyat dues vegades
José Manuel Pinto, que va debutar amb el primer equip del Barça a l’estadi de Riazor, viatjarà amb l’equip a Madrid. En la seva etapa amb el Celta de Vigo, el porter andalús ha jugat 5 vegades al Santiago Bernabéu i s’ha endut dos triomfs en les dues últimes temporades. A la segona jornada de la temporada 2005-06 els gallecs van guanyar 2-3 i la temporada passada van superar el Madrid per 1-2.