El Schalke se situa segon (1-0)

05.04.2008 18:22

El rival del Barça als quarts de la Champions, el Schalke, ha superat per la mínima el Hansa Rostock i se situa segon a la Lliga després de la punxada de l’Hamburg, que ara és tercer. Altintop ha fet el gol dels de Gelsenkirchen.

Respecte al partit del darrer dimarts amb el Barça, Kuranyi, Kobiashvili i Asamoah han començat des de la banqueta. En el seu lloc han sortit d’inici Larsen, Sánchez i Streit, en un Veltins-Arena que s’ha tornat a omplir. En aquest sentit, una de les apostes per a aquest partit, Albert Streit, ha estat decisiva, ja que ha estat l’home que ha llançat la falta que ha acabat significant el gol d’Altintop.

Empat fins a la mitja part

Els primers 45 minuts de partit han estat força avorrits. Cap dels dos equips ha disposat de clares ocasions de gol i el matx ha arribat a la mitja part amb tot per decidir. A la represa, el Rostock, recent ascendit i lluitant per salvar la categoria aquesta temporada, ha vist com el Schalke de mica en mica ha anat imposant la seva teòrica superioritat.

Ha estat Altintop, rematant un servei de falta llançat per Streit, qui ha obert la llauna i ha fet el gol decisiu al minut 52. Era el cinquè gol del turc en aquesta Lliga. A partir d’aquí, ocasions per a tothom. Kuranyi, que ha entrat al camp al 60, ha tingut tres ocasions clares per fer el 2-0, però no n’ha aprofitat cap, com tampoc els davanters visitants.

Finalment, el Schalke s’ha endut els tres punts i ha superat l’Hamburg en la classificació, que ha caigut davant l’Stuttgart (1-0) i ha perdut la segona plaça. El Schalke se situa ara amb 48 punts i queda a sis del Bayern Munic, amb 54 i un partit menys.