El Schalke 04 empata abans de rebre el Barça

29.03.2008 17:42

El proper rival del Barça, el Schalke 04, ha empatat 0-0 al camp del Karlsruhe en un partit corresponent a la Bundesliga. Amb el punt, els de Gelsenkirchen se situen en zona de Lliga de Campions.

El Schalke 04 ha sumat un important empat al camp del Karlsruhe perquè, combinat amb els altres marcadors, li ha permès pujar de la cinquena a la tercera posició, l’última que dóna accés a la Lliga de Campions. Per aconseguir-ho, els de Gelsenkirchen han hagut de suar de valent en el partit previ a la visita del Barça.

El Karlsruhe porta la batuta

El Karlsruhe ha estat el clar dominador del partit. A la primera part, els locals Kennedy i Franz han disposat d’ocasions clares per estrenar el marcador. Gairebé tot el perill arribava per la banda esquerra.

El guió del segon temps ha estat similar, amb un Karlsruhe a l’atac i un Schalke 04 que pràcticament no ha trepitjat l’àrea local. Tot i això, Marcelo Bordon ha tingut una ocasió claríssima al minut 75. Abans, el porter Neuer havia salvat el proper rival del Barça amb dues parades espectaculars després de llançaments de falta.
Una jornada increïble
La jornada de la Bundesliga ha estat molt sorprenent, ja que cap dels cinc primers classificats ha pogut guanyar. El líder, el Bayern de Munic, ha empatat in extremis a Nuremberg (1-1). El seu perseguidor més immediat, l’Hamburg, ha fet el mateix a casa amb l’Arminia Biefeld. Pitjor els ha anat al Bayer Leverkusen, tercer, i al Werder Bremen, quart, que han perdut contra l’Eintracht de Frankfurt (0-2) i el Duisburg (1-2). Així, el Schalke 04, que era cinquè igualat amb el Bayer i el Werder, ha pogut pujar dues posicions i s’ha situat tercer.