El Barça pot retallar diferències amb el líder

15.03.2008 22:07

La derrota del Reial Madrid davant el Deportivo a Riazor (1-0) permet al Barça reduir l'actual diferència de vuit punts respecte del líder de la Lliga. Una victòria blaugrana al camp de l'Almeria tornaria a donar emoció al campionat.

Un gol en pròpia porta del central Pepe al minut 57 va donar la victòria al Deportivo de la Coruña davant el Reial Madrid en el partit disputat aquest dissabte avançat a la jornada 28. El defensa portuguès va desviar al fons de la xarxa una centrada de Filipe davant el qual res va poder fer-hi Iker Casillas. El partit va ser equilibrat i amb poques ocasions de gol. Tot i els intents de l'equip de Schuster per remuntar el resultat advers, la defensa gallega va ratllar a un bon nivell i va aconseguir mantenir, un any més, la ratxa de 17 temporades consecutives sense perdre davant el conjunt blanc a Riazor .

Al·licient extra a Almeria

La derrota madridista a Riazor ofereix al Barça la possibilitat de retallar diferències amb l'equip blanc. En cas de victòria davant l'Almeria, l'equip de Frank Rijkaard se situaria a cinc punts del lideratge, mentre que un empat reduiria a set el desavantatge amb el Reial Madrid.