El Schalke remunta i guanya el Duisburg

15.03.2008 09:31

El Schalke remunta i guanya el Duisburg (2-1)

El rival del Barça als quarts de final de la Champions va patir per guanyar el Duisburg, el penúltim classificat de la Bundesliga. El Schalke va aconseguir remuntar un 0-1 i sumar una victòria que el referma en la cinquena posició de la taula.

El Schalke 04 va demostrar davant el Duisburg que sap patir per treure els partits endavant. El pròxim rival blaugrana als quarts de final de la Lliga de Campions va tenir més problemes dels previstos per imposar-se al Duisburg, el penúltim classificat de la Bundesliga, en partit avançat de la 24a jornada jugat aquest divendres a l’Arena Aufschalke.

Georgiev sorprèn el Schalke 04

El Duisburg era, a priori, un rival propici perquè el Schalke 04 aconseguís una una àmplia victòria. Ocupa la penúltima posició i és el segon equip que més gols encaixa de la Bundesliga, amb 39 dianes en contra. Però el Schalke 04 es va veure sorprès als 21 minuts de partit per un gol del búlgar Georgiev. Amb el 0-1, l'equip de Mirko Slomka es va llançar a l'atac per aconseguir la remuntada però no ho va aconseguir fins ben entrat el segon temps.

Kuranyi i Westermann, decisius

georgiev.jpgAl minut 60, el golejador Kevin Kuranyi va aconseguir empatar el partit i, 15 minuts després, el lateral esquerrà Heiko Westermann va establir el definitiu 2-1. Amb aquesta victòria, el Schalke 04 es manté en la cinquena posició de la Bundesliga, amb 41 punts, a només un punt de la tercera posició que dóna accés a la Lliga de Campions.
Solidesa defensiva
El Schlake 04 és un dels equips més sòlids defensivament de la Bundesliga. Ha encaixat 25 gols i només tres equips milloren aquest registre. El Bayer Leverkusen, amb 23 gols encaixats, l'Hamburg, amb 17, i el líder, el Bayern de Munic, amb només 11 gols en contra.