Un rival perillós a domicili

08.03.2008 13:59

Berta Brau

El Vila-real és el quart equip més golejador de la Lliga, el segon millor conjunt a domicili i compta amb dos homes, Nihat i Rossi, que han marcat la meitat dels gols de l’equip.

El Vila-real és actualment el quart equip més golejador de la Lliga, amb 43 gols, només superat pel Reial Madrid (57), el Barça (51) i l’Atlètic de Madrid (44).

L’atac castellonenc

Aquesta bona xifra es deu principalment a la parella de davanters formada per Nihat (amb 11 gols) i Rossi (amb 10). I és que entre tots dos han marcat gairebé la meitat de les dianes de l’equip.
L’altre 50% dels gols marcats es divideix entre deu jugadors, i Guille Franco, amb cinc dianes, i Cazorla, amb tres, són el tercer i el quart màxim anotador, respectivament, del conjunt que entrena Manuel Pellegrini.

Curiosament, el Vila-real ha marcat quasi el mateix nombre de gols a El Madrigal que en camp contrari, ja que acumula 22 dianes com a local i 21 a domicili, fet que converteix els grocs en un equip visitant força perillós. De fet, és el segon conjunt amb millor còmput golejador fora de casa i el segon equip que ha esgarrapat més punts a domicili, amb un total de 21 en 12 partits disputats. Tot i així, cal tenir present que el conjunt de Castelló ha encaixat 20 gols en camp contrari. La diferència golejadora fora de casa és, doncs, de +1.

Resultats equilibrats

Pel que fa als resultats, el Vila-real ha guanyat el mateix nombre de partits com a local que com a visitant, amb un total de set victòries en cada cas. Per contra, ha empatat cinc enfrontaments a El Madrigal, resultat que no ha obtingut lluny de casa. Pel que fa a les derrotes, els de Pellegrini han perdut cinc partits a domicili per només dos a l’estadi castellonenc.
Golejadors davant el Barça
En el partit de la vuitena jornada de Lliga el Barça va visitar El Madrigal en un partit en què els de Pelegrini es van imposar per 3 a 1. En aquella ocasió els golejadors grocs van ser Cazorla i Senna (2).