El Celtic guanya a domicili (0-2)

01.03.2008 17:47

El proper rival del Barça a la Lliga de Campions, el Celtic de Glasgow, ha sumat davant l’Hibernian el seu onzè triomf consecutiu a la Lliga. Naylor i Samaras han fet els gols de la victòria.

El Celtic, tot i perdre amb el Barça en el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, continua mostrant-se intractable a la competició domèstica i ha sumat aquest dissabte la seva onzena victòria de forma consecutiva. Aquesta excel•lent ratxa li permet viatjar a Barcelona amb tota la il·lusió del món.

Primer gol de Naylor amb el Celtic

Després d’una primera part molt igualada en què l’Hibernian ha disposat de diverses ocasions per avançar-se en el marcador, el Celtic ha començat a sentir-se més còmode a partir de la represa. Ja al minut 48, Brown ha tingut una boníssima ocasió per fer el 0-1, que no ha arribat fins al minut 64, obra de Naylor. Ha estat el primer gol de Naylor amb la samarreta del Celtic.

Al 72 Samaras ha substituït Vennegoor of Hesselink, davanter centre titular aquesta tarda. Només tres minuts més tard el grec ha rematat de cap el 0-2 definitiu.
Cap moviment a la classificació
La victòria del Celtic ha tingut una resposta ràpida del Rangers, que ha vençut tot seguit l’Aberdeen per 3-1. Amb aquests dos triomfs, la classificació no es mou a la part alta de la taula: el Rangers manté els seus 4 punts d’avantatge respecte del Celtic.